LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kjell Bergqvists familj sätter stopp – går inte längre: ”Min son vill inte...”

01 dec, 2023 
Kjell Bergqvist
Kjell Bergqvist är aktuell i årets julkalender.
Nu berättar han om hur kändislivet är hemma i Sverige, och hur baksidan av kändisskapet påverkar hans familj.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Edward Bloms hårda känga till Robinson: ”Dagisbarn”Brand logo
Edward Bloms hårda känga till Robinson: ”Dagisbarn”

Den omåttligt populära skådespelaren Kjell Bergqvist är just nu aktuell i flertalet tv-produktioner och bland annat spelar han en av rollerna i årets julkalender Trolltider – legenden om Bergatrollen.

Kjell är sedan 2004 gift med Karin Bergqvist. Paret har ihop den gemensamma sonen Leo, och Kjell har även från tidigare förhållanden döttrarna Johanna, Nathalie och Sandra.

I en intervju med Expressen berättar skådespelaren nu om hur kändisskapet påverkar honom i vardagen.

Kjell Bergqvists avslöjande om kändisskapet: ”Min son vill inte gå med mig”

Han förklarar att när han är hemma i Sverige så använder han alltid sin egna bil, han känner sig inte bekväm med att åka varken taxi eller tunnelbana.

Annons

– Här hemma är det väldigt mycket ”Tjena Kjelle!” på stan. Och i taxibilar så pratas det gärna hela resan. Och ska man i väg till jobbet 06 på morgonen så är man kanske inte så pratsugen. Tunnelbana går inte längre.

– Det är också smickrande att folk ser en som vem som helst. Men helt enkelt är det inte, säger han.

Kjell berättar även att hans son inte vill gå med han till mataffären längre.

– Jag gillar ju också att snacka med folk. Min son vill inte gå med mig till mataffären, för det kan ta två timmar för mig att köpa en liter mjölk.

Kjell Bergqvist om flytten till Thailand med frun Karin

Men så är det ju faktiskt inte alltid, för Kjell bor ju nämligen tillsammans med Karin och sonen under perioder i Thailand.

– Vi har ett fantastiskt hus nere vid stranden, det är helt gudomligt. Vi har haft det i 15 år och det känns som att komma hem när vi är där, säger han och fortsätter:

– Men varje gång jag sätter mig på den där terrassen och tittar ut så undrar jag: ”Hur fan gick det här till Kjelle?”. Från ganska fattiga förhållanden när jag växte upp i Högdalen (förort till Stockholm) till ett eget hus i Thailand.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons