TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kissies stora ilska efter uppbrottet från radioprofilen

19 jan, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Alexandra ”Kissie” Nilsson och ex-pojkvännen Erik Myrlund Varo har gjort slut. Nu ryter hon ifrån mot alla kommentarer hon fått efter uppbrottet.
Annons

Det var i förra veckan som Alexandra ”Kissie” Nilsson, 25, berättade att förhållandet med Rix FM-profilen Erik Myrlund Varo, 32, tagit slut. Paret, som så sent som i oktober förra året bekräftade att de var tillsammans, har gått skilda vägar efter endast ett par månader.

Nu skriver Kissie om uppbrottet i sin blogg – och ryter i från mot alla utomstående som har lagt sig i hennes separation via sociala medier.

Kan alla sluta läsa allt så rakt upp och ner? Bara för jag inte ville vara ihop med en viss person just nu betyder det inte att jag aldrig komma vilja ha ett förhållande”, skriver hon och fortsätter:

Jag är absolut öppen för att hitta kärleken, men det är ingenting jag går runt och söker och tänker på.

Kissie skriver också att hon fått ta emot kritik efter uppbrottet, där folk menar att hon har prioriterat att ta bilder på sig själv före att umgås med sin pojkvän. Nu slår bloggaren tillbaka mot de illvilliga påståendena.

Annons

Någon tyckte att jag prioriterade selfies framför ett förhållande, förstår inte hur selfies ska utesluta en man men vi alla tänker väl olika haha”, skriver hon i inlägget.

https://www.instagram.com/p/BLeRkCxBK8U/?taken-by=kissies

Alexandra ”Kissie” Nilsson och Erik Myrlund Varo blev ett par under hösten 2016. Under sin tid tillsammans har de bland annat gjort humorklipp på Instagramkontot Erik och Kissie samt en podcast tillsammans. Kissie har tidigare berättat att det var hon som valde att göra slut med Erik.

”Jag behöver vara singel för att ta reda på vad jag egentligen behöver. Tyvärr är Erik inte den personen för mig, men säkert för någon annan för han är en supersnäll kille”, skrev hon då i ett mejl till tidningen Aftonbladet.

Foto: Stella Pictures

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons