LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kissie om sina bröllopsplaner: "Vill vara gift innan..."

18 aug, 2017 
Kärleken fortsätter att spira mellan Alexandra ”Kissie” Nilsson och pojkvännen Andreas Hellmers. Nog för att paret träffades för bara några månader sedan, men framtidsdrömmar med barn och giftemål är redan på tapeten. – Jag väntar bara på ringen, säger Alexandra till Hänt.
Annons

Bloggaren Alexandra ”Kissie” Nilsson, 26, och kärleken Andreas Hellmers bor nu i samma lägenhet och får sin post till samma adress. Alexandra och Andreas har varit ett offentligt par sedan början av april tidigare i år, och de är inte långsamma med att ta sin kärlek från ett steg till ett annat. Men om det känns rätt så är det som bekant rätt? Eller hur? På sin blogg skriver hon om hur hon tänker kring barn och allt det praktiska.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Sen vill jag vara gift innan jag skaffar barn. Det beror på att man är två personer som tar fram ett barn till livet. Och mitt sug är inte så starkt efter barn så jag kan tänka mig att göra det själv ifall det skiter sig med min partner. Visst det kan ju skita sig även om man gifter sig och har gemensam ekonomi, men för mig känns det tryggare”, skriver Alexandra på bloggen.

För Hänt berättade hon nyligen att hon skulle vilja ha barn om redan ett år, och om Andreas och Alexandra ska hinna gifta sig där emellan så får det bli snabba puckar. Men det verkar inte Alexandra ha något emot, för i samma veva som hon avslöjade sina barnplaner så avslöjade hon även sina tankar kring frieri och bröllop.

Annons

– Jag vill gifta mig med Andreas. Nu väntar jag bara på ringen, sa Alexandra till Hänt och höll upp sitt ännu tomma ringfinger.

På frågan om hon känner sig helt redo för en förlovning så var svaret självklart.

– Gud ja, om han skulle fria idag så skulle jag säga ja.

Frieri, bröllop och barn inom ett år alltså. Vi får hoppas att Andreas inte känner för stor press nu bara, fast vi hade gärna sett alla Alexandras drömmar slå in….

Foto: IBL

Annons