TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kissies kärleksbeslut med nya pojkvännen: "Känns så naturligt"

28 maj, 2017 
Lina Arvidsson
Alexandra "Kissie" Nilsson har flyttat ihop med pojkvännen Andreas Hellmers. Nu pratar paret om att köpa hus tillsammans.
Annons

Bloggerskan Alexandra “Kissie” Nilsson, 26, och exet Christian gjorde slut för nästan ett år sedan. Christian bor fortfarande kvar i Kissies lägenhet vilket är en av anledningarna till att det tog slut med radioprofilen Erik Mylrund Varo, 32.

Jag var inte intresserad av att vara i en relation med honom (eller någon annan för den delen) när jag fortfarande bodde med C”, skrev Kissie då

Kissie berättar nu att Christian håller på att flytta ut ur hennes lägenhet. Men var exet bor spelar inte längre så stor roll. Kissie har nämligen flyttat ihop med nya kärleken Andreas Hellmers.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Vissa av er har frågat varför vi flyttar ihop så tidigt, men varför inte? Jag är här varje dag, jag vill inte sova utan honom och det känns så naturligt. Det värsta som kan hända är att det inte funkar, och då flyttar jag hem igen. Egentligen är det ju inte mer än så. För någonstans måste man våga försöka, våga vara löjligt förälskad och våga tro att det kan vara rätt. Våga tro att han ska vara den rätta för mig. För kärleken är något magiskt och den får ju en att må så himla bra, så varför inte bara njuta fullt ut?“, skriver Kissie på sin blogg.

Alexandra "Kissie" Nilsson har blivit sambo - i framtiden väntar husköp.
Alexandra “Kissie” Nilsson har blivit sambo – i framtiden väntar husköp.

Medan Kissie bor hos Andreas tänker hon hyra ut sin lägenhet – i ett år till att börja med. Därefter ska paret se hur de gör. Men att köpa hus tillsammans står helt klart på agendan.

Annons

Sen har vi båda pratat om att vi är sugna på att flytta till hus senare. Sen om det sker om ett år eller inte, ja det tar man då. Det är mycket annat som ska klaffa. Sen är Andreas också nyinflyttad i lägenheten som vi bor nu, och jag har varit här sen han flyttade in så det känns nästan som att vi flyttade in här ihop. Nästan. Så det känns inte konstigt att flytta in hos honom på något vis“, skriver Kissie.

Bloggerskan skriver att många har varnat henne för att deras relation kan ta slut, men hon är villig att ta chansen med sin nya pojkvän.

Det finns samboavtal som ett skyddsnät ifall det brister. Och ett brustet hjärta läker, och någonstans hör det till också. Mitt hjärta brast när jag insåg kärleken var borta mellan mig och C, och även om det var sjukt jobbigt att gå igenom visste jag längst inne att det hör till livet“, skriver Kissie.

 

Foto: IBL

Annons