TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kissie: "Jag är fruktansvärt rädd över att gå in i väggen"

30 nov, 2016 
AvJonna Friberg Wennerberg
Bloggerskan Kissie har inte mått bra den senaste tiden. Nu berättar hon på bloggen att det beror på stress.
Annons

Alexandra ”Kissie” Nilsson, 25, skriver nu på sin blogg att hon haft svårt att sätta fingret på varför hon inte mått bra den senaste tiden.

Som ni vet har jag inte mått så bra på senaste, jag har gråtit typ varje dag. Men som tur är har jag mått bättre den senaste veckan, och det är jag så glad och lättad över. Jag mår fortfarande inte bra, jag är fortfarande ledsen men jag har väl hittat en punkt där jag inte orkar vara ledsen mer.”

Nu har hon kommit fram till att den grundläggande orsaken till allt är stress:

Jag är stressad över att jag inte vet vad jag vill här i livet, medan mitt tidigare förhållande dör ut gifter min polska barndomsvän sig. Det stressar skiten ur mig“, skriver hon i det känslosamma inlägget.

Bloggerskan skriver vidare att många ifrågasätter varför hon lämnade sitt långa trygga förhållande bakom sig (innan hon blev tillsammans med Erik Myrlund Varo), speciellt eftersom att giftemål och relationer är så viktigt för hennes släkt i Polen.

Alexandra Kissie Nilsson Real Techniques p CafÈ Opera, Stockholm 16-11-23. Foto © Eero Hannukainen EEROBILD AB IBL
Kissie är livrädd för att gå in i väggen, hon tror att hon närmar sig mer och mer.

Hon berättar också om en situation som uppstod i shoppingkaoset under löningshelgen som precis passerat. Hon råkade stöta in i en kvinna inne på en butik varpå kvinnan skrek på henne.

Annons

Vet ni vad jag gjorde då? Tog ett djupt andetag, försökte lugna ner mig men det funkade inte. Jag skrek åt den jäkla kärringen tillbaka!

Kissie förklarar att hon blev förvånad över sin reaktion men att hon samtidigt kände en lättnad, hon började till och med att skratta år situationen. Hennes känslor pendlade upp och ner efter det och hon kände sig knäpp.

Jag är fruktansvärt rädd över att gå in i väggen, hör att fler och fler gör det och jag vet inte om jag närmar mig den där väggen mer och mer för varje dag som går. Jag kan bli lite rädd för mig själv för jag känner att just nu krävs det inte mycket för att jag ska brista. Tänk om jag förvandlas till en galning som börjar skrika åt folk bara för att dom tittar på mig?

Vi hoppas att du mår bättre snart, Kissie! ❤️

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons