Därför skaffade aldrig Kishti Tomita några barn – berättar om sorgen

Kishti Tomita

Kishti Tomita lever tillsammans med kärleken Souleymane Toure.
Paret gifte sig 2012 och skiljde sig några år senare, men hittade tillbaka till varandra 2017.
Paret skaffade aldrig några gemensamma barn, här är anledningen bakom beslutet.


Kishti Tomita blev känd genom hennes debut i Idol-juryn 2004 och är nu aktuell med ännu en säsong. I juryn i år sitter också kollegorna Anders Bagge, Alexander Kronlund och Kaita Mosally, och det verkar bli en minst sagt spännande säsong med många nya lysande stjärnor.

Kishti Tomitas relation med sambon Souleymane

Men när Kishti inte sitter i Idol-juryn spenderar hon tid med sin kärlek Souleymane Toure, 37, som hon gifte sig med 2012. Paret skiljde sig dock fem år senare, men hittade sedan tillbaka till varandra och lever nu med varandra igen. De har däremot inte gift om sig, utan lever idag som sambos.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Därför skaffade Kishti aldrig barn

Kishti har varit gift fyra gånger, men hon skaffade aldrig några egna barn.

I en tidigare intervju med Allas berättade hon om sorgen över beslutet att inte skaffa några egna barn.

– Det var jobbigt under många år och länge kunde jag inte prata om det. Men processen har varit svår, kanske är det lättare att erkänna hur svår när man har kommit ur den, när hormonerna har lagt sig lite. Nu är jag på andra sidan, både fysiskt och emotionellt, sa Kishti då och berättade att barnlösheten inte handlade om att hon inte kunnat få barn utan att det berodde på andra omständigheter:

PÅ TV Där har Idol-Sunnys pappa Zafer synts till tidigare

– Sorgen handlade inte enbart om att jag inte fick ett barn utan om hela grejen. Att få vara gravid, föda barn och att vara mamma, pappa, barn. Allt det längtade hela min kropp och själ efter. Det var på gränsen till för sent att adoptera och kanske låter det egoistiskt men jag ville göra och uppleva hela resan som gravid. Men jag har släppt det där alldeles nyligen och nu gått vidare.

Hänt har sökt Kishti Tomita för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Laila Bagge ryter ifrån efter uttalandet i Svenska Powerkvinnor

LÄS OCKSÅ: Phillipe Cohen förlorar prenumeranter på Youtube efter karriärbytet

FOTO: Karin Törnblom/TT, Mattias Hansson/TT

SENASTE NYTT!