TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kim Zolciak Biermanns bild på sonen Kash förbryllar

12 dec, 2018 
AvLotta Gray
Kim Zolciak Biermann och sonen Kash
När Kim Zolciak Biermann nyligen postade en bild på sin son väckte den många reaktioner. Nu undrar flera om hon verkligen har rätt ålder på sina barn.
Annons

Tv-frun Kim Zolciak Biermann, 40, har i flera år varit huvudperson i realityserien The real housewifes of Atlanta och har varit väldigt transparent med sitt privatliv. Men trots att miljontals tittare följt hennes familj så är många nu chockade över en ny bild hon lagt upp på sin son Kash, 6.

På bilden sitter Kash i en bilbarnstol på väg till skolan och Kim är onekligen stolt över sin son.

“Min bebis Kash på väg till skolan den här morgonen! Han är en så stor kille men han är bara sex år. Han får mitt hjärta att smälta, hans hjärta är overkligt”, skriver tv-frun.

Hon har även taggat bilden med “hårkungen”, men det är knappast hans frisyr som skapat frågetecken i kommentarsfältet. Istället är det att flera följare uppfattar honom som mycket äldre än sex år.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Herregud, han ser ut som 25 år”, skriver en person.

“Han är minst 12, varför hänger hans fötter ner på golvet?”, undrar en annan.

Bilbarnstol till 6-åring

“Glömde du att sätta en 1:a före 6?”, skriver en tredje.

Annons

En annan hyllar Kim Zolciak Biermann för att Kash, trots sin längd, fortfarande sitter i en bilbarnstol.

“Bra att du ändå har honom i bilbarnstol trots hans storlek, bra mamma”.

Kim har själv svarat på kommentaren med viss ironi.

“Japp, jag brukar behålla barnen i bilbarnstol tills de fyller 18”, skriver hon.

För två år sedan blev Kash attackerad av en hund som bet honom i ansiktet. Han var då nära att förlora synen på vänster öga och fick opereras i många timmar.

Det här är dock inte första gången som Kim och hennes barn skapat rubriker. För ett år sedan var tv-frun så besatt av att få loss biljetter till artisten John Legends konsert att hon erbjöd sin 16-åriga dotters sexuella tjänster.

Kim Zolciak Biermann är gift med maken Kroy och hon är mamma till barnen Brielle, 21, Ariana, 17, KJ, 16, Kash, 6, och tvillingarna Kaia och Kane, 5.

FOTO: Ibl, Instagram

Annons