TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Kim Kardashian till attack mot Scott Disick – efter uppbrottet med Kourtney

31 okt, 2017 
AvHanna Svärd
I ett av förra veckans avsnitt av realityserien "Keeping up with the Kardashians", visade Kourtney Kardashian upp nya pojkvännen Younes Bendjima – något som inte togs emot helt med öppna armar av exet Scott Disick. Och efter att han sagt sitt, steg Kim Kardashian fram och tog systerns parti.
Annons

Under söndagen kunde tittarna se Kourtney Kardashian, 38, visa upp nya pojkvännen Younes Bendjima, 24, i ett avsnitt från “Keeping up with the Kardashians”. Avsnittet spelades in i maj i år, i samband med Cannes-festivalen. Både Kourtney och exet Scott Disick, 34, planerade att vara på plats, något som innan avfärd skapade en viss spänning, då nya pojkvännen just tagit plats i Kardashian-klanens realityserie.

Kourtney åkte till Cannes tillsammans med nya pojkvännen Younes Bendjima, systern Kendall Jenner, 21, och några andra vänner, medan Scott tog med dejten Bella Thorne, 20. I våras fångades båda sällskapen på bild, men först nu får vi ta del av de något bittra reaktionerna från båda håll.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men när det gäller Kourtneys syn på saken, ryckte storasyster Kim in för att göra sin röst hörd. Och enligt sajten Hollywoodlife ska hon inte ha uppskattat Scotts umgänge med betydligt yngre Bella Thorne under Cannes-festivalen.

Annons

– Scott och Bella såg så desperata ut på flygplatsen, säger Kim Kardashian när hon i senaste avsnittet Facetimear med systern Kendall Jenner, och fortsätter:

– Vem åker till LAX (flygplatsen) tillsammans? Det här ser inte alls bra ut för Scott.

Och tidigare i avsnittet blir Scott Disick upprörd när han får veta att Kourtney Kardashian och Younes Bendjima ska åka tillsammans till Cannes. Efter att Kourtney förklarat för sina systrar att Disick hotat henne, tar han tillfället i akt att förklara sig.

– Jag tror att jag blev lite defensiv och sa “Okej, bra, om du ska vara i Cannes med en annan kille, ha så kul. Men var bara medveten om att det förmodligen inte kommer bli så kul om du springer på mig och mina vänner”, säger Scott i avsnittet och fortsätter:

– Men faktum är att… hon får leva sitt liv. Hon är singel, och uppenbarligen vet vi alla att jag gör precis vad jag vill, så hon får ju göra vad hon vill.

Men som alla Kardashian-fans redan vet, har ju Scott Disick för länge sen gått vidare med kändisdottern och modellen Sofia Richie, 19, efter det att Bella Thorne dumpat honom på grund av hans hårda party-livsstil.

Foto: IBL

Annons