Kim Kardashian om rånet: "Trodde de skulle våldta mig"

Kim Kardashian om rånet: "Trodde de skulle våldta mig"

I höstas blev Kim Kardashian rånad under modeveckan i Paris. Efter det försvann hon helt från rampljuset under en tid men nu är hon tillbaka och i det senaste avsnittet av "Keeping up with the Kardashians" talar hon ut om rånet.

Det var i oktober förra året Kim Kardashian, 36, blev attackerad i sitt hotellrum och fick en pistol riktad mot huvudet.I det senaste avsnittet av ”Keeping up withe the Kardashians” bryter hon ihop totalt när hon berättar om rånet i Paris. Samma kväll som rånet skedde så var hennes systrar Kourtney Kardashian, 37, och Kendall Jenner, 21, ute med Kims livvakt Pascal medan Kim stannade ensam på hotellet. Kourtney berättar i programmet att hon fick ett telefonsamtal från sin syster där hon skrek i panik. Mamma Kris Jenner, 61, beskriver det som en av de värsta kvällarna i hennes liv.

– Jag kommer ihåg hur jag slängde mina armar om Kim och tänkte ”Okej hon lever!” Tanken på att förlora Kim känslomässigt läskig och väldigt svår att komma över, säger hon i tv-programmet.

Efter rånet flög Kim direkt till New York där hennes barn North, 3, och Saint, 1, befann sig.

– Jag vill inte gråta framför barnen. Och jag tror att det kommer skrämma dem om de får se mer säkerhet kring oss. Jag vill bara träffa dem en sekund.

Kim berättar för sina systrar om hur hennes tankar gick under rånet:

– Jag höll på att slumra till och sen hörde jag någon som sprang i trappen. Jag ropade ”Hallå!” Men ingen svarade. När ingen svarade så började mitt hjärta att slå otroligt intensivt. Jag visste att någonting inte stämde.

Hon förklarar vidare hur hon såg två män i polisuniformer höll i hotellvakten precis utanför hennes sovrum.

– Så jag smög ur sängen, tog min telefon och tänkte bara ”Jag vet inte hur man ringen 911 i ett annat land”, så jag ringde Pascal och då kom en av killarna, han tog min telefon och kastade mig på sängen då tänkte jag ”Nu är det kört”, berättar Kim i tårar.

Kim Kardashian ut “Keeping up with the Kardashians”.

Hotellvakten satt med handfängsel på golvet och eftersom att Kim inte förstår franska fick han agera tolk mellan henne och rånarna. Flera gånger frågade hon honom om de skulle dö och bad honom berätta för rånarna att hon har barn.

– De frågade efter pengar men jag sa att jag inte hade några, De drog mig ut i korridoren fram till trappan, det var då jag såg pistolen. Då tänkte jag att antingen så springer jag ned för trappan och blir skjuten i ryggen eller så klarar jag det, men då kanske hissen inte funkar eller dörren låst och då är jag körd. Det fanns inte utväg, säger hon.

Efter att en av rånarna satte tejp över henne mun så trodde hon att hon skulle bli våldtagen.

– Han tog tag i mina ben och jag hade inga kläder på mig, han drog mig mot sig och jag tänkte ”Okej, det är nu de våldtar mig”. Jag förberedde mig mentalt och det var då han tejpade ihop mina ben. Sen riktade de pistolen mot mitt huvud och då trodde jag att de skulle skjuta mig, berättar Kim och fortsätter:

– Jag bad om att Kourtney skulle kunna ha ett normalt liv efter att hon skulle få se min döda kropp på sängen. Det sista jag tänkte var att jag skulle dö, sen lyfte de upp mig, låste in mig i badrummet och sprang därifrån.

LÄS OCKSÅ: Kim Kardashians tårar – berättar sanningen om rånet

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN