ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kikki Danielssons bakslag i huset – egna orden om händelsen

24 sep, 2023 
Kikki Danielsson
Kikki Danielsson väljer nu att berätta om något tråkigt som inträffat.
Det rör sig om ett bakslag i villan hemma i Bollnäs.
”Nu ger jag fan i hur det blir”, skriver artisten på sociala medier.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasse Stefanzs okända koppling till Pernilla WahlgrenBrand logo
Lasse Stefanzs okända koppling till Pernilla Wahlgren

Dansbandsstjärnan Kikki Danielsson med sina 50 år i rampljuset har mycket att stå i. Under november och december är hon aktuell i The Refreshments julshow Rock`n`Roll X-mas.

Villan i Bollnäs är Kikkis oas men nu har artisten råkat ut för ett riktigt hårt bakslag i hemmet.

Kikki Danielssons bakslag i huset

Förutom att titt som tätt stå på scenen är Kikki Danielsson mycket aktiv på sina sociala medier. I skrivande stund har hon över 31 000 följare på Instagram och uppdaterar nästan dagligen om sin vardag.

Nu berättar hon om något mindre roligt. Kylen och frysen har nämligen gjort sitt och Kikki hade därav införskaffat sig en ny uppsättning. Men det visade sig även att den nya kylen och frysen inte fungerade som tänkt.

Annons

”Såg fram emot dagen, då ny kyl-frys skulle komma. Det gamla hade gjort sitt. 3 timmar måste gå innan jag fick starta upp. Då jag försökte trycka in åbäket i det lilla hålet, kom jag för nära handtaget till gamla frysen, som självklart gick av, och nu inte gick att stänga.”, skriver Kikki.

Hon fortsätter:

”Läste manualen noga, men Ingenting hände. Nu stod jag med en Full Frys som ej gick att stänga + ett nytt kyl-frys som jag inte fick igång. Tänkte lägga ut lakan, handdukar + en massa uppsamlingsskålar runt frysen för allt vatten skulle rinna ut inatt!”

Fick hjälp av grannen: ”Nu ger jag fan i hur det blir”

Kikki beskriver att hon fick hjälp av sin granne men när han gått hem slocknade alla lysen.

”Hittade grannen och han kom in och fick igång det nyinköpta + lyckades stänga om frysen. Så fort han gått hem, slocknade alla lysen igen. Men nu ger jag F-N i hur de blir. Drar mig tillbaka och struntar högaktningsfullt i hur situationen är imorgon.”

FOTO: TT

Annons