Kikki Danielssons tuffa bakslag efter händelsen med familjen

Kikki Danielsson

Under påskhelgen stötte Kikki Danielsson på en oväntad motgång.
Nu berättar hon om händelsen med familjen.
”Vad har jag gjort?", skriver hon.
1:17

Efter reklamen: Kikki Danielssons nya drag med sonen Viktor – detaljen i bilden

(1:17)

Kikki Danielsson, 69, är en av Sveriges mest folkkära artister. Den forna dansbandsdrottningen och dubbla Melodifestival-vinnaren har stått på scen i drygt 50 år, tävlat i Melodifestivalen hela 10 gånger och sålt drygt 3,5 miljoner skivor. Och ingen har väl missat hennes stora hits som Bra vibrationer, Godmorgon eller Papaya Coconut.

Kikki är även flitig i sociala medier där vi får följa de olika nyanserna i hennes liv. Bland inläggen skiner ofta hennes härliga humor igenom, men hon kan även skriva om mer allvarliga händelser i sitt liv. Kikki har ett stort antal följare som uppskattar hennes härliga jargong och stöttar när tiderna är tuffa.

Nyligen berättade hon på Instagram om sin medverkan i en minneskonsert tillägnad vännen Thorleif Torstensson, som tragiskt nog avled förra året i sviterna av covid-19. Även Thorleif var artist och sångare i dansbandet Thorleifs.

Kikki i sorg efter dödsfallet – nu berättar hon

Kikki Danielsson om skilsmässan: ”Mitt livs största misslyckande”

Kikki Danielsson är ständigt aktuell och har trots sin långa och framgångsrika karriär inte planer på att luta sig tillbaka än. Och tur är väl det!

Kikki har även två barn: dottern Emma, 37, och sonen Victor, 31. Pappan till barnen är exmaken Kjell Roos, 66, som Kikki var gift med i 15 års tid. I en tidigare intervju med Sommar i P1 har hon delat med sig av känslorna för skilsmässan:

– Det ser jag som mitt livs största misslyckande. Att jag, som själv är ett skilsmässobarn skulle gå igenom en skilsmässa, det fanns inte på min karta.

Kikki Danielsson Emma Roos Viktor Roos

Kikki Danielsson med barnen Emma och Viktor Roos

Arons fina hyllning till vännen som dog i cancer – bara 17 år gammal

Se klippet här!

Kikki Danielssons tuffa bakslag efter insikten: ”Vad har jag gjort?”

Både sångerskan och hennes två barn och barnbarn bor i Bollnäs. Sonen Viktor, som har en karriär som fotbollsspelare, är pappa till barnen Alvin 6, och Alexander, 4.

Under påskfirandet lät Kikki sina barnbarn bestämma hur påsktårtan skulle se ut. Men i sista sekund ändrade sångerskan sig och gjorde en annan sorts tårta – vilket inte gick helt som planerat. På sin Instagram berättar hon om misslyckandet:

”Barnbarnen fick i år bestämma hur påsktårtan skulle se ut. Jag inhandlade alla ingredienser+dekorationer. Skulle nu beskåda mästerverket idag, för 16:00 kör vi påskmiddag. Vad har jag gjort? Hur tänkte jag? Stress och besvikelse infann sig snabbt och jag bestämde mig för att göra en annan tårta. Maräng ska det bli!! Till min fasa såg jag att det tar 80-90 min att få till i ugn. Jag får helt enkelt dyka upp på kalaset när bottnarna är klara och göra tårtan färdig på plats.”

FOTO: TT

SENASTE NYTT!