Kikki Danielsson avslöjar stora barnbarnslyckan

KIKKI DANIELSSON

Kikki Danielsson är otroligt familjekär och älskar sina barnbarn.
Nu berättar hon om lyckan med barnbarnen.
– Mina tre ljuvliga pojkar!, säger hon i en intervju med Aftonbladet.
0:57

Efter reklamen: Kikki Danielssons nya livsbeslut – egna orden om stora förändringen

(0:57)

Slå på ljud

Kikki Danielsson, 69, är en av Sveriges mest folkkära artister och efter sina 50 år i rampljuset är hon fortfarande lika populär.

Nu för tiden kan fansen dessutom följa henne på sociala medier där de får en helt ny inblick i hennes liv. Kikki är nämligen väldigt aktiv på Instagram och delar ofta med sig av sina tankar kring allt mellan himmel och jord.

Tillsammans med ex-maken, musikern Kjell Roos, har Kikki barnen Emma Roos, 35, och sex år senare, 1991, fick paret sitt andra barn – sonen Viktor Roos, 30. Däremot höll inte kärlekssagan för evigt, Kikki och Kjell gick nämligen skilda vägar för 22 år sedan.

Därför saknas Tilde i Efter fem – bilderna avslöjar

Kikki Danielsson om lyckan med barnbarnets 1-årsdag

Kikki är väldigt aktiv på sociala medier och delar flitigt med sig av sitt liv som innehåller allt möjligt från träning och hälsa till umgänge med barn och barnbarn. I somras fyllde yngsta lillprinsen ett år och det ville Kikki givetvis fira genom att få med sig ett foto hem på alla tre små pojkarna.

”Kom nyss hem från yngsta barnbarnets 1-årsdag. Jag ville ha ett foto med mig å Alla 3 prinsarna. Kan säga att att det blev en nästan Omöjlig sak att få till. Alla barnen ville istället leka med alla de nyöppnade presenterna! Efter denna svettiga Pärs, var det dax för Farmor(jag) att åka hem å Vila. Men Kul å Mysigt var det på Kalaset”, skrev Kikki då på Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kikki Danielssons nya ord om barnbarnslyckan

Och nu berättar Kikki mer om den stora lyckan och glädjen över att få vara farmor. Påsken innebär ju mycket släkt-häng och det är definitivt något som Kikki uppskattar.

I en intervju med Aftonbladet berättar hon nu om den stora lyckan med barnbarnen!

– Då pussar jag på mina tre ljuvliga pojkar till barnbarn, de får varsin puss i påsk. Men jag vill nog inte piska någon alls, det har jag aldrig gjort.

Kikki berättar även för Aftonbladet vem hon absolut inte skulle vilja pussa på.

– Det skulle vara Putin då, men det vågar man ju knappt säga, säger Kikki Danielsson till tidningen.

Arons fina hyllning till vännen som dog i cancer – bara 17 år gammal

Se klippet här!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Naina Helén Jåma/TT

SENASTE NYTT!