LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kikki Danielssons förtvivlan – allt är förändrat: ”Många man saknar”

17 nov, 2023 
Kikki Danielsson
Dansbandsstjärnan Kikki Danielsson har lämnat tunga år bakom sig.
I en intervju med Dansbandssidan berättar hon om när livet vändes helt upp och ner.
– Allting har ju varit annorlunda det här året, säger Kikki.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasse Stefanzs okända koppling till Pernilla WahlgrenBrand logo
Lasse Stefanzs okända koppling till Pernilla Wahlgren

Kikki Danielsson, 71, är en av våra allra käraste dansbandsstjärnor. Hon har över 50 år i musikbranchen bakom sig, men än håller hon på. Sommaren har varit full av spelningar och även kommande månader kommer Kikki kliva upp på scenen.

Kikki Danielsson om tuffa åren – livet ändrades helt

Att Kikki nu är i full gång igen är något som hon knappt själv kunnat tro. Pandemiåren tog nämligen hårt på Kikki som då levde isolerat. Tidigare i år befann sig Kikki på Grand Canaria där hon intervjuades av dansbandssidan. Mellan spelningarna i svenskparadiset berättade hon om hur de senaste åren egentligen varit, men även hur härligt livet kommit att bli efter pandemin.

– Allting har ju varit annorlunda det här året, vi har ju inte setts på nästan tre år. Det är många man saknar, Thorleifs framförallt men i år ligger till och med jag och solar och badar. Det är helt fantastiskt, säger Kikki.

Annons

Hon fortsätter:

– Jag sa till mina barn att sola gör jag inte, jag har tillräckligt med leverfläckar. Bada gör jag definitivt inte, det är alltid för kallt men det var inte det. Det säger alla de andra också, det är mycket varmare i år, det har ju hänt något med klimatet.

Kikki Danielsson umgås inte alls med Lotta Engberg och Bettan

Något annat som förändrats när det gäller Kikki är hennes relation till Lotta Engberg, 60, Elisabeth ”Bettan” Andreassen, 65. De tre var tidigare en tight duo men de senaste åren är det bara Bettan och Lotta som syns tillsammans. Lottas sambo Mikael Sandström har tidigare berättat för Hänt att han aldrig ens har träffat Kikki trots att han lever med Lotta.

– Jag har aldrig träffat henne. Så jag har ingen relation så till henne. Hon är väl upptagen, hon var väl med i Nyhetsmorgon med någon bok för ett tag sedan har jag för mig, sa Mikael nyligen till Hänt.

FOTO: TV4

Annons