LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kikki Danielssons ekonomiska kris – har inte råd med maten: "För dyra"

20 jun, 2024 
Linn Seipel
Kikki danielsson
Kikki Danielsson har en gedigen karriär att se tillbaka på – men ekonomin ger henne ändå bekymmer.
Inför midsommarhelgen står stjärnan inför ett stort huvudbry.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför slutade Bingo Rimér och Katrin Zytomierska med Relationspodden: ”Tjafsade”Brand logo
Därför slutade Bingo Rimér och Katrin Zytomierska med Relationspodden: ”Tjafsade”

En av Sveriges största artister, Kikki Danielsson, 72, är åter högaktuell med sin nya podcast Bra Vibrationer med Kikki & Sulo som hon gör tillsammans med musikern, kollegan och vännen Sören ”Sulo” Karlsson, 54.

I den pratar duon om sina respektive karriärer och liv, var för sig och tillsammans. Podden har även ett annat syfte – nämligen att hitta en partner till Kikki, som varit singel i många år.

Nyligen besökte Kikki Morgonpasset i P3 för att prata om nya satsningen, varpå de i intervjun kom in på hennes kärleksliv och hur kändisskapet har försvårat det. Dansbandsstjärnan sträcker sig till och med så långt med att säga att hon ångrar att hon blev artist överhuvudtaget.

– Skulle jag få leva om mitt liv skulle jag nog inte välja musik som jobb, säger Kikki i programmet, vilket får programledaren David Druid att fråga om hon upplever att hon rent konkret offrat sitt eget liv?

– Ja, mitt eget privatliv, svarar Kikki snabbt.

Annons

Trots detta ska sägas att Kikki gärna delar med sig av sin vardag på sina sociala medier. Ofta lägger hon ut roliga bilder på sig själv eller delar annat humoristisk innehåll. Däremot kan tonen skifta ibland till mer ärliga inlägg om något som gör henne arg eller ledsen.

Kikki Danielssons sorg inför midsommar – för dyrt med maten hon vill ha

Nyligen publicerades ett inlägg på Kikkis officiella Facebook-sida, där hon verkar aningen nedstämd. Inför den stundande midsommarhelgen vill stjärnan så gärna äta grillad mat – men ekonomin sätter stopp.

”ÅÅH, som jag längtar efter nåt grillat Har slängt ett par grillar som jag glömt ute i regn, å funderar på att ev köpa en liten kolgrill igen, men den Snåle Smålänningen i mig, tycker dom är för dyra”, skriver hon i inlägget.

I kommentarsfältet är det flera som poängterar att en liten kolgrill inte behöver kosta särskilt mycket – och att hon ska unna sig det. Andra menar att det är bra att hon tänker ekonomiskt.

”En grill behöver inte kosta massor”, skriver exempelvis en följare.

”En sann smålänning är inte snål. Den är ekonomiskt.”, menar en annan.

”Köpte denna lilla söta grillen på öob. Tror den kostade 300kr.”. tipsar en tredje om samtidigt som hen visar upp en bild.

”Kosta på dig lite till midsommar.”, uppmanar en fjärde.

FOTO: TT

Annons