LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kikki Danielsson förkrossad – drömmen i kras: ”Jag blir inte yngre”

15 okt, 2023 
kikki danielsson
Kikki Danielsson har kommit till en sorgsen insikt.
Det är på Instagram som hon ventilerar om det hela.
”Jag tror inte längre att det är något för mig”.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kikki Danielssons sorg efter splittringen från barnen: ”Tog avstånd”Brand logo
Kikki Danielssons sorg efter splittringen från barnen: ”Tog avstånd”

Folkkära Kikki Danielsson, 71, har över 50 år i musikbranchen bakom sig, men än håller hon på och är igång!

Hon har haft ett fullspäckat år med både en sommarturné och flera kommande spelningar i december. Men just åldern, på 71 år, kommenterar hon då och då.

Hon skrev bland annat nyligen på Instagram om krämpor i ryggen:

”JAPP. Skaffa gymkort förra veckan och NEEJJ!! Jag tänker inte utebli å skylla på värmen, när vi äntligen fått uppleva den. Har idag ”lekt” pensionär, och donat i trädgården, hängt tvätt, fick ont i ryggen när jag flyttade runt tunga krukor. Det blev soffan+ett korsord, och sen ut igen och påta vidare. Har inte fått gräset klippt än, barnen har egna gräsmattor, grannen som brukar klippa åt mig har ryggproblem. Vet inte hur jag ska lösa detta. Har bett 55+om trädgårdshjälp, men det tycks dröja! Men just nu så njuter jag bara, det blir ett avsnitt av ”Kommisarie Morse”, skrev hon då.

Annons

Kikkis bakslag – måste inse att drömmen kanske läggs ner

Nu har Kikki uppdaterat Instagram igen! Och det är inte med något glatt besked.. Hon skriver nämligen om en stugdröm hon har, men som hon börjar inse förmodligen inte kommer bli av. Det blir i alla fall inte av i år, och nu börjar det se mörkt ut för planen om ett litet hus menar hon. Hon skriver:

”Hösten är här, och Återigen får jag lägga stugdrömmen med eget bad i malpåse. Måste nog säga, att för varje år som går, blir den här drömbilden allt suddigare. Jag tror inte längre, att det är något för mig! Det ska ju skötas om oxå, och jag blir inte yngre”.

Annons