LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kikki Danielssons barnbarnslycka – förändringen efter svåra åren

05 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Kikki Danielsson
Kikki Danielsson vill inte låta åldern hindra henne. Hon uppmanar äldre att leva livet fullt ut och blir Mormor Vader för sina barnbarn.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kikki Danielssons sorg efter splittringen från barnen: ”Tog avstånd”Brand logo
Kikki Danielssons sorg efter splittringen från barnen: ”Tog avstånd”

Den folkkära artisten Kikki Danielsson är mån om att hålla igång trots sin ålder. Detta gäller både i det privata och i sin karriär som artist. På sina sociala medier inspirerar hon även fler äldre att hålla liv i barnasinnet.

Nu har artisten åter uppdaterat sina följare om sin ambition att inte låta åldern sabba hennes barnasinne.

Kikki Danielsson vill vara en cool mormor

Den energiska Kikki Danielsson vägrar låta åldern diktera hennes dagar. Med ambition att inte bara vara mormor, utan Mormor Vader, inspirerar hon andra att behålla barnasinnet – oavsett ålder. I sitt senaste Instagram-inlägg delar hon med sig av virkprojekt för att glädja barnbarnen.


”Håller på med att röja och sortera i skåp å lådor. Såg Alla mina fina virkade gardiner, dukar och blev Direkt Sugen att börja virka igen, Jag vill ju vara en Cool Farmor-Mormor t mina barnbarn ”Mormor Vader” med Häftiga lysande svärd, Japp, Så får det bli! Ska leta svart garn imorgon. Lovar att lägga ut foto, när jag är klar!Tänker inte låta Åldern sabba mitt Barnasinne”

Annons

Kikki Danielssons följare är snabba med att stötta hennes nya plan.

”HELT RÄTT KIKKI. VI ÄR ALLA BARN I SINNET”, skriver en följare.

”Lycka till. Du är häftig”, kommenterar en annan.

Kikki Danielsson vill ta igen förlorad tid

Kikki Danielsson är mån om att spendera mycket tid med sin familj. Hon har varit öppen i intervjuer om sitt liv med missbruk och hur relationen till barnen kom till skada på grund av det.

När barnbarnen kom till världen förbättrades även hennes relation till sina barn, men stressen över hur mycket tid som finns kvar hänger ständigt över henne.

– Jag känner att det börjar bli bråttom att hinna med allt. Framför allt vill jag få tid för barn och barnbarn och lära känna dem, berättade hon i en intervju för Hemmets Journal.

FOTO: TT

Annons