LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kikki Danielssons tidsnöd – en kamp mot klockan för familjen: ”Bråttom”

19 feb, 2024 
Hedvig Tärnholm
Kikki Danielsson
Från skandalrubriker till livsomvälvande vändning.
Kikki Danielsson kämpar med tiden för att gottgöra åren som gått förlorade.
– Det börjar bli bråttom, säger hon.
Annons
Kikki Danielssons sorg efter splittringen från barnen: ”Tog avstånd”Brand logo
Kikki Danielssons sorg efter splittringen från barnen: ”Tog avstånd”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Den folkkära sångerskan Kikki Danielsson, 71, har under sina många år i rampljuset gett Sverige många trallvänliga hits, och blivit endel av den svenska folksjälen. Men allt har inte bara varit bra vibrationer, artistens karriär har även kantats av negativa rubriker med hennes tidigare missbruk i fokus.

Idag är hon nykter sedan många år tillbaka efter att ha fått hjälp av beroendemottagningen i Bollnäs. Sedan hon fick ett nytt liv som nykter, och i takt med att hennes ålder stigit har dock stressen över tiden som finns kvar med barn och barnbarn ökat.

Kikki Danielsson om kampen mot klockan: ”Det börjar bli bråttom”

När Kikki Danelsson sett tillbaka på sina många år med missbruksproblematik är det barnen hon har mått som sämst över. Nu som nykter och äldre vill hon ta igen all tid som gått förlorad, men stressen över hur mycket tid som finns kvar är ständigt med henne. I en intervju med Hemmets journal har hon berättat:

Annons

– Jag känner att det börjar bli bråttom att hinna med allt. Framför allt vill jag få tid för barn och barnbarn och lära känna dem.

Det gör Kikki Danielssons barn idag

Kikkis relation till barnen var inte stark under tiden för missbruket och de ständiga löpsedlarna. Men med åren har hon lyckats reparera skadorna och hon umgås nu ofta med barn och barnbarn.

– Alla gör vi fel, jag kan inte göra det ogjort. Istället får vi försöka lära oss något av det. Jag kan hoppas på förståelse och kanske förlåtelse, berättade Kikki.

Hennes barn, Emma Roos, 38, samt Viktor Roos, 32, har inte gått i sin mors fotspår utan istället valt helt andra karriärer. Sonen Viktor är fotbollsspelare och lagkapten för fotbollslaget i Bollnäs enligt nöjeslivet.

FOTO: TTAnnons