LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Kikki Danielssons bakslag med barnbarnen – efter händelsen: ”Splittrad”

30 mar, 2024 
Linn Seipel
kikki danielsson med sina barn
Kikki Danielsson har tidigare varit öppen med att hon vill ta igen för förlorad tid med barn och barnbarn efter åren i missbruk.
Nu hade artisten påskplaner för familjen som inte gick som önskat.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kikki Danielssons sorg efter splittringen från barnen: ”Tog avstånd”Brand logo
Kikki Danielssons sorg efter splittringen från barnen: ”Tog avstånd”

Kikki Danielsson, 71, har underhållit Sverige i flera decennier. Trots att hon har börjat komma upp lite i åren så håller hon sig aktiv både vad det gäller karriär och privatliv. Många är de som följer hennes vardag via hennes Instagram, där hon delar med sig av högt och lågt.

Nyligen berättade Kikki där att hon vill behålla sitt barnasinne, något hon menar på att fler äldre borde sträva efter. Just i det sammanhanget hade hon sett en gumma virka Darth Vader-hjälmar i garn, något som hon inspirerades mycket av.

Kikki Danielsson splittrade känslor över påsken – planerna med barnbarnen

Nu delar hon med sig av sina påskplaner, där hon ska aktivera barnasinnet igen för att ge barnbarnen en rolig högtid. Men i inlägget redogör hon för att hon känner sig ”splittrad”. Allt går nämligen inte hennes väg.

Annons

”Jag tar tillfället i Akt denna Långfredag att önska Alla en GLAD PÅSK🐣 Ärligt Talat är jag dock splittrad😵💫I detta regnväder, har jag just nu ingen Aaning om, var jag ska gömma barnbarnens Påskägg😱Sen letar jag Febrilt efter en hel del kvitton till 2023 års deklaration! Tja, vi får väl se hur d blir med att samla barnen m familjer. Det är svårt att planera med små barn, förkylning å magsjuka kommer Alltid Oanmälda😨Nåväl, det blir Påsk i vilket fall s helst”. skriver Kikki i inlägget, till en bild på sig själv med ett påskhare-filter.

Och i kommentarsfältet är det många som peppar den folkkära artisten.

”GLAD PÅSK på dig Kikki. Hoppas att du hittar det du ska och att du någon av barnbarnen kommer och hälsar på dig. Kram”, skriver en.

”Glad Påsk Kikki , hoppas att du hittar dina kvitto”, skriver en annan.

”Ha en härlig påsk och lycka till med att gömma äggen”, skriver en tredje.

”Glad Påsk till dig Kikki. Inte bättre väder hos mig heller vid "Stödehavet”, skriver en fjärde.

FOTO: TT

Annons