LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kikki Danielsson tvingas söka vård – detta har hänt: ”Hoppas kunna hjälpa”

08 apr, 2024 
kikki danielsson
Kikki Danielsson måste söka hjälp.
Nu berättar hon om sitt inbokade besök på sjukhuset.
”Hoppas kunna hjälpa mig”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tone Sekelius diss mot Linus Wahlgren: ”Vem?”Brand logo
Tone Sekelius diss mot Linus Wahlgren: ”Vem?”

Sångerskan Kikki Danielsson har en lång musikkarriär bakom sig. Hon har bland annat deltagit i Melodifestivalen hela tio gånger, och Eurovision Song Contest två gånger.

Idag är inte Kikki ute mycket på scenen, men hon ser ändå till att uppdatera sina fans flitigt! På sina sociala medier delar Kikki ofta med sig av sin vardag och vad som sker i hennes liv. Nu senast är det något av det lite mer allvarliga slaget..

Kikki Danielsson måste söka vård – berättar om sina problem

Kikki berättar på Instagram att hon måste åka till sjukgymnast då hon haft problem med kroppen. Hon menar även på att hon inte känner sig bekväm på bland annat spa-anläggningar.

Hon skriver:

”ÅÅH, Tänk så Underbart det vore att kunna åka till nåt SPA och bli ompysslad och redo för Våren. Men nästan Alltid är SPA-ställen fullbokade, och jag har svårt att kunna Njuta, eller Slappna av om lokalen är Fullproppad som en sardinburk.”

Hon fortsätter med att berätta om beslutet för sin hälsa och att hon nu ska ta tag i att må bättre:

”Nä, imorgon har jag en tid bokad hos en ny sjjukgymnast på lasarettet, som jag hoppas kunna hjälpa mig att bli mjukare i kroppen+att kunna träna i gymmet 🧘♂️Ska bli intressant att se, hur Mkt jag orkar. Men det Viktigaste av Allt, är ju att jag Börjar”.

Annons