ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför tar Kikki Danielsson paus – så mår hon idag: ”Väldigt hektiskt”

19 maj, 2023 
Kikki Danielsson
Kikki Danielsson har synts allt mindre de senaste månaderna.
Nu berättar nära vännen Sulo om anledningen bakom beslutet.
– Man får ha respekt för att hon är över 70, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kikki Danielssons sorg efter splittringen från barnen: ”Tog avstånd”Brand logo
Kikki Danielssons sorg efter splittringen från barnen: ”Tog avstånd”

Kikki Danielsson, 71, slog igenom som sångerska i bandet Wizex redan på 1970-talet. Sedan dess har framgångarna varit stora även om Kikkis liv kantats av en hel del motgångar också.

För 14 år sedan träffade Kikki Sören "Sulo" Karlsson, 53, under en inspelning av tv-programmet Så ska det låta. Sulo kom att bli en av Kikkis bästa vänner och det var även genom Sulos hjälp som Kikki tog sig tillbaka och släppte en ny skiva.

– Vi började prata. Då kom vi på att hon inte hade gjort en skiva på 18 år och då kände jag att det ska vi göra, säger Sulo i en intervju med Hänt.

Annons
Kikki Danielsson och Sulo
Kikki och Sulo är både vänner och kollegor. Foto: TT

Därför har Kikki Danielsson tagit paus – så mår hon idag

Under 2022 hade Kikki ett hektiskt liv och var fullbokad nästintill hela året. Men under första halvan av 2023 har vi sett henne allt mindre. Nu förklarar Sulo anledningen till att Kikki valt att ta en liten paus.

– Allt är bra med henne, det var väldigt hektiskt, vi spelade fram till två dagar innan julafton men man får ha respekt för att hon är över 70. Hon har tackat nej till en del saker för att hon själv har tyckt att det har varit för mycket Kikki Danielsson. Det är en bra inställning att man kan välja hur mycket exponering man vill ha, säger Sulo till Hänt.

Annons

Han fortsätter:

– Efter bok, skiva, kyrkoturné och julturné så tyckte vi att det var dags för lite paus här under våren men vi börjar nog snart. Hon är ett proffs ut i fingerspetsarna, jag skulle säga att hon trivs bäst när hon är på rull.

Framtiden för Kikki Danielssons karriär: ”Hon är väldigt önskad”

Sulo som ständigt spelar med Kikki kan inte avslöja exakt vad de har på g men några spelningar i sommar blir det garanterat.

– När det gäller Kikki så brukar det aldrig vara ont om jobb. Hon är väldigt önskad, säger Sulo.

FOTO: TT

Annons