LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kikki Danielsson söker kärleken – därför kan hon inte hitta någon

05 jun, 2024 
Maria Broberg
Bra Vibrationer med Kikki & Sulo är namnet på Kikki Danielsson och Sören ”Sulo” Karlssons nya podcast.
Podden handlar om artistens liv och karriär – men också att hon söker efter kärleken!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael SandströmBrand logo
Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael Sandström

Countryikonen Kikki Danielsson, 72, och hennes musikaliske följeslagare Sören ”Sulo” Karlsson, 54, har jobbat tillsammans under flera år. Nu har de även bestämt sig för att starta en ny podd ihop som kommer att släppas både i bild- och ljudformat.

Podden kommer i stora drag handla om Kikkis liv och karriär, samt vad hon och Sulo har gjort tillsammans under åren som gått.

Anledningen bakom Kikki Danielssons podd

När duon besöker TV4-programmet Nyhetsmorgon förklarar Kikki och Sulo varför de bestämde sig för att starta podden.

– Vi har gjort allting annat. Jag har hållit på och varit ute på vägarna i 50 år, och jag tänkte att jag kan bli tvungen att...när jag sätter mig ner: ”Jaha, det var det. Det var min karriär”. Jag är så pass nyfiken att jag vill hinna med så mycket som möjligt så länge jag kan och får, berättar Kikki.

– Sedan var det så att vi gjort mycket tillsammans. Vi har gjort bok, vi har spelat in skivor och vi har framför allt pratat väldigt mycket. De bästa praten, de mest intressanta, kommer när ingen annan lyssnar. De kommer i turnébussen eller i någon loge, och då tänkte vi att podd nog är bra för oss. Då kan vi bara prata så får folk höra det här, fortsätter Sulo förklara.

Podcasten kommer att släppas på onsdagar och man kan titta på avsnitten på deras Youtube-kanal.

Kikki Daniel och Sören ”Sulo" Karlsson startar podd tillsammans.FOTO: TT

Förutom att podden handlar om Kikkis liv så kommer Sulo även att testa henne i frågesport och årtal, de kommer få besök av kända gäster, Kikki läser upp en dikt i varje avsnitt och så har de ett inslag med en korrespondent från Bollnäs eftersom det är där Kikki bor.

Annons

Kikki Danielsson söker kärleken

Ett annat inslag i podden är att de ska hitta en kärlekspartner till Kikki.

– Den ständiga frågan är ju Kikkis kärleksliv, så vi går till botten med det. Vi kör en ganska grundlig kontaktannons, och det kan vara väldigt små saker, som till exempel att man ska klara av att tömma en kattlåda, berättar Sulo i Nyhetsmorgon.

Men just för att Kikki Danielsson är den hon är så tror Sulo att det kan vara svårt för henne att hitta kärleken, särskilt om hon ska använda sig av olika dejtingappar.

Kikki har redan testat på en app och berättar att det inte gick så bra, men att det berodde på något annat än hennes namn.

– Jag var på väg men jag missade väl för att jag var för hal och svettig om fingrarna, i så fall hade jag swipe:at åt fel håll.

Kikki Danielsson var tidigare gift med Kjell Roos, 68, och tillsammans fick de barnen Emma, 38, och Viktor, 33. Sedan skilsmässan från honom 2002 har Kikki Danielsson dock inte haft någon längre långvarig (offentlig) relation.

FOTO: TV4, TT

Annons