TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kikki Danielsson bryter tystnaden om otrohetsaffären: ”Jag som orsakade”

05 jun, 2022 
Kikki Danielsson
Nu bryter Kikki Danielsson tystnaden om otrohetsaffären.
Det är för Svensk dam som artisten berättar om ångesten.
– Tänk vad jag hade ångest.
Annons
Kikki Danielssons nya livsbeslut – egna orden om stora förändringenBrand logo
Kikki Danielssons nya livsbeslut – egna orden om stora förändringen

För över tjugo år sedan skilde sig Kikki Danielsson från sin dåvarande make Kjell Roos.

Men det är inte den skilsmässan som sångerskan verkar älta mest, för i till exempel i Så mycket bättre, var det mer fokus på hennes föräldrars. Kikkis mamma fick henne när hon bara var 18 år gammal, medan Kikkis pappa var 37. Han jobbade ofta i skogen och var borta under långa perioder, vilket andra män i byn tog fasta på och hälsade på Kikkis mamma, enligt artisten.

– När pappa var borta var det många ungkarlar som visste om att min mamma var ensam. En gång mitt i natten gick jag in i mammas sovrum och skulle fråga henne någonting. Och då låg en av gubbarna där, på pappas plats, säger Kikki i programmet.

Kikki Danielssons ångest efter avslöjandet om otroheten

Nu berättar hon mer om situationen för Svensk dam.

Annons

– Pappa jobbade i skogen. När han var borta visste många ungkarlar om att mamma var ensam och jag märkte cyklarna och gubbarna som kom. Men jag minns bara en. Han kom oftast antagligen. En natt när jag gick in i sovrummet för att fråga mamma om något, låg han där, på pappas plats.

Kikkis mamma bad henne att inte säga något, men det gjorde hon så fort hon fick chansen.

– Han hann ju inte komma in genom dörren förrän jag sa "Pappa pappa, vet du vad som hänt? Nisse låg i din säng och han hade inga byxor på sig." Det drog tydligen i gång hela baletten. Tänk vad jag hade ångest. Det var jag som orsakade skilsmässan.

Kikki blev bortadopterad: ”Imorgon kommer snälla tanter”

Skilsmässan blev ett faktum och det hela slutade med att Kikki blev bortadopterad. Lillasyster Ros-Marie hamnade i en fosterfamilj på annan ort, medan hennes bror Kjell-Åke fick bo kvar med deras mamma .

– När Barnavårdsnämnden kom hade pappa förberett mig lite. Han hade sagt något i stil att "i morgon kommer snälla tanter och farbröder så ska du åka bort". Jag stod och tittade ut genom glasverandan och såg när bilen kom, säger artisten till Svensk dam.

Annons