LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kicken Lundqvist om livet med nya kroppsdelen – så funkar det: ”Bytte..”

05 apr, 2024 
kicken
Kicken Lundqvist har tvingats till operation.
Nu uppdaterar han sina fans hur allt gått.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Yvonne Ryding ser tillbaka på tiden med Kjell Bergqvist – så är relationen med nya frunBrand logo
Yvonne Ryding ser tillbaka på tiden med Kjell Bergqvist – så är relationen med nya frun

Christian ”Kicken” Lundqvist, 52, är en av Sveriges mest kända rockartister. På senaste har vi sett honom i program som Underdogs och Postkodmiljonären.

Men allt har inte gått som på räls den senaste tiden för artisten. Nyligen behövde artisten genomgå en operation för sitt knä. På sin Instagram skrev han inför operationen att han ska få ”ett nytt knä”:

”Då var det dags! Efter en motorcykel olycka i ungdomens glada dagar och år av haltande så är det äntligen dags peta in ett nytt knä ! Hepp hepp!”

”Ny dag nytt knä”

Efter operationen meddelande han hur det gått:

”Vaken! Ny dag nytt knä och förhoppningsvis ett nytt liv. Omtumlad men inlindad i bomull av en helt fantastisk personal på Capio Artro Clinic. Förhoppningsvis så är 35 års haltande över om något år. Nu är det REHAB som ska in på både lodrätt och vågrätt, alla rader. Tusen tack för alla fina tillrop.”

Annons

Kicken berättade även mer för Hänt efter ingreppet:

– Jag var med om en motorcykel olycka 1989 och knät krossades och läkte fel, så ena benet blev kortare. Så det har haltats och grymtats sedan dess. Jag gav mig själv presenten att byta knä nu men det kräver en viss planering och lång ledighet. Och hög smärtgräns fick man ju äta upp med ett badkar rotmos.

Så mår Kicken idag – nya beskedet

Nu har han valt att uppdatera följarna med ett nytt besked! Han berättar om rehabiliteringen och att det gått bra, som tur är.

”För 6 veckor bytte jag knä samt meckade ihop ett korsband och idag tog vi 15 meters-besiktningen”.

Se videon här:

Annons