kristina keyyo petrushina

Keyyo avslöjar nya relationen – efter mötet i dejtingprogrammet

Keyyo

Keyyo Petrushina är senast aktuell som programledare för Hotell romantik.
Nu berättar hon om glädjen över att nya relationer skapats under inspelningen.
– Utöver kärlek..., säger Keyyo i en intervju med Aftonbladet.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kiana Blanckerts sjukdomsbesked timmar innan Melodifestivalen: ”Virus”
0:24

Efter reklamen: Kiana Blanckerts sjukdomsbesked timmar innan Melodifestivalen: ”Virus”

(0:24)

Slå på ljud

Komikern Kristina "Keyyo" Petrushina, 26, började sin karriär på Youtube. Idag är hon en framgångsrik programledare och tv-personlighet som vi ser i rutan i alla möjliga sammanhang. Nyligen såg vi Keyyo som en av programledarna i SVT:s storfavorit Hotell romantik.

Keyyo avslöjar nya relationerna efter inspelningen

Nu står det klart att det blir ytterligare en säsong av programmet där personer över 65 år dejtar under en vecka i Alperna. Säsongen som visats på tv senaste veckor har bjudit på en hel del romantik men framförallt livsglädje. I en intervju med Aftonbladet berättar nu Keyyo om tankarna kring pensionärerna hon träffat under inspelningarna.

– Jag hade jätteförutfattade meningar att alla skulle vara på ett visst sätt, men blev knockad av livsglädjen, energin och modet. Numera tycker jag inte 70 år någon ålder längre, säger Keyyo till tidningen.

Äventyret i Schweiz har inte bara resulterat i att Keyyo har ytterligare ett jobb att skriva upp på meritlistan. Det visar sig nämligen att hon har skapat flera nya relationer och nu har några nyfunna vänninor att ta ett glas med.

– Utöver kärlek har det även skapats många vänskapsförhållanden. Jag har fått förfrågan från de här tjejerna om att vara med om en vinkväll, säger Keyyo till tidningen.

Keyyos kärleksliv – romansryktet under Let's dance-tiden

Hur Keyyos egna kärleksliv ser ut är något oklart. När hon medverkade i Let's dance 2021 cirkulerade det ett rykte om att hon och danspartnern Hugo Gustafsson hade en fling. Det var även något som programledaren David Lindgren kommenterade

– Hugo och Keyyo gick bra ihop och de dejtar nog lite som jag har förstått det. Sedan hittade jag och Petra varandra och vi vill verkligen jobba ihop. Så det var en liten tv-romans mellan oss, sa David Lindgren till lokaltidningen Norran.

Keyyo dementerade däremot detta och förklarade att David verkade veta mer om hennes kärleksliv än hon själv.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN