TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kenzas stora misstag kan kosta skjortan: "Svinjobbigt"

26 nov, 2016 
AvAnaïs González Cruz
Golvet i den nya lägenheten blev inte alls som Kenza och sambon tänkt sig. Nu måste allt göras om – och det lär kosta en del.
Annons

Igår såldes bloggerskan Kenza Zouitens, 25, lägenhet på Östermalm i Stockholm. Lägenheten var en tvårummare på 44 kvadratmeter och slutpriset landade på 3 260 000 kronor. Och pengarna kan komma väl till pass nu. 

Efter att Kenza cashat in för sin gamla lägenhet så dök det nämligen upp ett problem med renoveringen i den nya bostaden.. Det gamla furugolvet som de lagt så mycket tid på att slipa, lacka och göra i ordning blev inte alls hur de tänkt sig. Träkänslan de älskar försvann helt, och så kan de inte ha det.

Det blev bara helt fel. Så, trots att vi kanske är lite tidspressade och känner att kostnaderna redan har dragit iväg sjukt mycket så vill vi att allt ska kännas bra när vi ändå lagt så mycket jobb på lägenheten. Vi har förstått att vi inte kommer kunna få fram det vi vill med furugolvet, vi har därför bestämt oss för att lägga nytt golv i hela lägenheten“, skriver Kenza på sin blogg

kenza
Kenza och sambon Aleks har en hel del jobb att göra i den nya lägenheten.

Hon fortsätter:

SVINJOBBIGT eftersom de redan monterat kök men vad fan, det här måste ju bli bra. Drömmen vore ju såklart fiskbensparkett som de första bilderna, men det är både svindyrt och kommer ta mycket längre tid så vi känner nog att vi hoppar det.

Den nya lägenheten är 78 kvadratmeter stor, så det blir alltså en hel del golv som ska läggas nu. 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons