Kenza sågas av brittisk press: "Eurotrash"

Kenza Zouiten var en av gästerna när MTV Europe Music Awards nyligen arrangerades i Rotterdam. Men alla var inte nöjda med vår svenska stjärnbloggares klädsel.

Under söndagens MTV Europe Music Awards flockades kändisarna på röda mattan. Bland dessa fann vi svenska Kenza Zouiten, 25, som strålade i sin vackra puderrosa Balmain klänning. Vi på Hänt är inte ensamma om att tycka detta, och bloggerskan har hamnat på flera listor för bäst klädda, men alla håller inte med och på brittiska nyhetssidan Daily Mail har hon sågats för sin look.

För mycket. Den sociala medie-stjärnan må vara en hit online, men på röda mattan misslyckades hon att glänsa i denna brokiga gardinfrans- kreation“, skriver sajten.

LÄS MERKenza är redo: ”Först bröllop och sen skaffar vi barn”

Trots den hårda recensionen väljer Kenza själv att inte ta åt sig.

– Tydligen har jag hamnat på flera best dressed-listor, men även en worst dressed-lista där min klänning jämförs med en gardin. Hell I’d love to have curtains like that! Jag antar att smaken är som baken. Jag kände mig iallafall jättefin, skriver hon på bloggen.

Hon berättar även att många på plats överöst henne med komplimanger.

– Jag har nog aldrig i hela mitt liv fått så många komplimanger som jag fick igår kväll. Främmande människor stoppade mig hela tiden för att berömma min look. Blev så himla glad!

Vi kan inte annat än att prisa Kenza för sin inställning, för det är ju så det är, smaken är som baken.

LÄS OCKSÅ: Sämst och bäst klädda från MTV EMA

Foto: IBL