Kenza är redo: "Först bröllop och sen skaffar vi barn"

Blogg- och Instagramstjärnan Kenza Zouiten drar in över 400 000 kronor i månaden. Nu planerar hon framtiden med blivande maken Aleks Subosic.

Det var i april som bloggdrottningen Kenza Zouiten, 25, bytte ringar med sin drömprins Aleks Subosic, 31. Det var under hennes glammiga 25-årsfest med 70-talstema som han överraskade alla och gick ner på knä och friade inför familj och vänner. Födelsedagspartyt blev en förlovningsfest och nu har paret fullt upp med planeringen av bröllopet som ska gå i en klassisk kunglig touch som vi tidigare rapporterat om.

– Det blir ett ganska lugnt bröllop med familj och nära vänner, säger Kenza till Hänt när vi träffar henne på Guldknappen.

Hon och Alex har varit ett par i sju år och har stora planer på gång.

– Det klart att vi vill bilda familj och skaffa barn. Men först blir det bröllop. Så det dröjer ett tag innan vi skaffar barn, men det är absolut något vi vill göra i framtiden, säger Kenza vidare.

Kenza Zouiten och Aleks Subosic har allt planer.

25-åringen är en av Sveriges mest lästa bloggerskor och internationellt känd med sina 1,5 miljoner följare på Instagram. När hon och Aleks inte är ute och reser lever de samboliv i Hjorthagen i Stockholm. När de träffades var det kärlek vid första ögonkastet.

– Den sötaste, roligaste och mest godhjärtade person som jag vet är nu min fästman. Jag visste dagen jag träffade honom för 7 år sedan att han var den jag ville åldras med. Baby, jag älskar dig mer än ord kan förklara och jag är så stolt över att kalla dig min blivande make, skrev hon på Instagram efter frieriet.

Nyligen rapporterad flera medier om hennes inkomst och bloggerskan sägs enligt sajten Breakit, tjäna runt 400 000 kronor i månaden.

Foto: Jonas Hessman, IBL