LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kenza Zouiten och Aleksandar Subosic har fått barn – avslöjar könet

15 jun, 2023 
Kenza Zouiten
Kenza Soutien har två söner tillsammans med maken Aleksandar Subosic.
Nu har hon fått sitt tredje barn – och avslöjar för första gången könet!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kenza Zouiten om att bli mamma för tredje gången: ”Vad har vi..?”Brand logo
Kenza Zouiten om att bli mamma för tredje gången: ”Vad har vi..?”

Influencern Kenza Zoutien, 32, och kärleken Aleksandar Subosic, 38, är gifta sedan år 2017. Tillsammans har de sönerna Nikola, 3, och Danilo, 2, och Kenza har under de senaste månaderna burit på bebis nummer tre.

Elle-galan 2023 fick vi se profilen gå på mattan tillsammans med Aleksandar då hon i helvitt visade upp gravidmagen i väntan på att få välkomna sitt tredje barn till världen.

Men nu är väntan över – det lyckliga paret har blivit föräldrar för tredje gången!

Kenza Zoutien har fått sitt tredje barn – blev en pojk

Paret har tidigare gått ut med sitt beslut att inte veta om könet på bebisen innan förlossningen. Men nu kan vi glädjas åt att Kenza och Aleksandars tredje barn har kommit till världen – och det blev en liten gosse!

Det var på Instagram som Kenza först gick ut med nyheten, hon skriver:

”Vårt tredje barn är här, HAN är här!! Född den 14 juni kl 03:36, så han delar födelsedag med sin äldsta bror. Allt gick bra och han är bra, frisk och helt perfekt”.

Kenza Zoutiens avslöjande om bebislyckan – efter kampen

Det var i december 2022 som profilen gick ut med att hon var gravid i ett Instagram-inlägg. Bilden visade Kenza själv, ståendes med sina två söner som håller om hennes mage.

”Två glada storebröder. Vi är så glada att kunna meddela att vi välkomnar vårt tredje barn i juni om allt går bra”, skrev hon då till bilden.

Resan till att få barn har däremot inte alltid varit enkel. Kenza har tidigare talat om kampen att bli gravid, då hon genomgått flera IVF-behandlingar. Men med mirakel efter mirakel har hon ändå lyckats bli gravid!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons