BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kenza Zouiten Subosic är gravid – väntar sitt tredje barn

05 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
André Färnsveden
Kenza Zouiten Subosic
Entreprenören Kenza Zouiten Subosic har två barn tillsammans med maken Aleksandar Subosic.
Nu avslöjar influencern att paret väntar tillökning i juni.
Annons
Se 4 kända svenskar som jobbat med sina barnBrand logo
Se 4 kända svenskar som jobbat med sina barn

Influencern och entreprenören Kenza Zouiten Subosic, 31, har varit i svängen länge. Hon började blogga redan år 2006 och var en av de första i Sverige som blev känd genom sin blogg. Det var genom blogg-galan "Det stora bloggpriset" 2009 hon träffade karateproffset Aleksandar Subosic, 37. Paret gifte sig 2017.

Kenza Zouiten om kampen att bli gravid

Kenza och Alexandar har två söner tillsammans, Nikola, 3, och lillebror Danilo, 1,5.

Innan hon blev gravid med sin äldsta son, öppnade hon upp sig i sina sociala medier om parets barnlängtan och att de kämpade med att bli med barn. Kenza misstänkte att det inte var något som stod rätt till och började besöka olika gynekologer för utredning. Hon fick då beskedet från en gynekolog och fertilitetsläkare att hon var nära klimakteriet – trots att hon vid tiden bara var 26 år gammal.

Annons

Kenza inledde då en IVF-behandling, vilket var smärtsamt både psykiskt och fysiskt. Samtidigt som hennes kommentarsfält på sociala medier fylldes med nyfikna frågor om parets barnplaner.

Efter två misslyckade IVF-försök och Kenza var precis på väg att påbörja den tredje behandlingen, när hon blev gravid på naturlig väg!

Kenza Zouiten och makens glädjebesked – väntar sitt tredje barn

Nu har influencern delat en bild på sin Instagram, där hon avslöjar att hon väntar sitt tredje barn.

Annons

Två glada storebröder. Vi är så glada att kunna meddela att vi välkomnar vårt tredje barn i juni om allt går bra, skriver hon på engelska, nu översatt till svenska.

Hänt har sökt Kenza för en kommentar.


FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons