Kenza har bestämt bröllopsdatum: "Herregud"

Då ska bloggerskan Kenza Zouiten vigas på ett slott i Stockholm och bli Aleks Subosic fru.

I april förra året förlovade sig Kenza Zouiten, 25, med sin Aleks Subosic, 32. Nu har paret skickat ut sitt “Save the date”-kort och enligt uppgift kommer bröllopet att ske i slutet på juli månad.

Cirka 6 månader kvar. Herregud vad tiden går fort“, bloggar Kenza.

I ett inlägg på sin blogg skriver hon till bilden:

Jag lovade ju er att visa vårt save the date-kort! Ville inte visa det förrän jag var säker på att alla våra gäster fått det, sedan reste vi bort och jag glömde fota av det innan. Såhär såg kortet ut iallafall! Svårt att fota pga blänket i texten men tycker sista bilden visar hur kortet ser ut irl.

Vi valde självklart det “roliga” fotot, det kändes mest vi. 🙂 Först var tanken att använda fotot på själva kortet, men det passade inte riktigt ihop med kalligrafin och utseendet vi valt för alla trycksaker kring bröllopet. Kortet kändes cleanare utan bilden. Vi ville dock verkligen använda bilden på något sätt och fick då förslaget att ha den som ett foder inuti kuvertet. Vi gillade idén och så fick det bli!”

Kenza Zouiten med pojkvännen Aleks Subosic

Kenza Zouiten med pojkvännen Aleks Subosic.

I ett blogginlägg för en tid sedan svarade Kenza själv på frågor från en läsare kring planerna.

– Vi har hittat ett så himla fint litet slott ca 1 timme utanför stan. Miljön runt själva huset är väldigt vacker och jag kan verkligen se framför mig hur fint det kommer att bli. Slottet har även en jättefin sal, så även om vi hade planerat att ha allt utomhus så funderar vi nu på att flytta in själva festen till salen! Så vi kör nog middag ute som tänkt (tänk typ en miljon ljusslingor i träden och allt) och sedan flyttar vi in. Kan ju vara bra, det är ju inte så jättevarmt i Sverige om nätterna.

LÄS OCKSÅ: Kenza avslöjar – så kommer vigselringen se ut

Foto: IBL