Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kenza anmäld av följarna efter bilderna

12 jul, 2018 
Kenza Zouiten anmäld efter bilderna
Kenza Zouiten Subosic har blivit anmäld till konsumentverket av 14 personer efter bilder och inlägg som innehållit smygreklam.
Annons

Influencern och entreprenören Kenza Zouiten Subosic, 27, befann sig nyligen på en mini-semester på Ystad Saltsjöbad och liksom allt annat i Kenzas liv fick följarna även ta del av en hel del bilder och inlägg från vistelsen.

Jag och Ines checkade in på Ystad Saltsjöbad i torsdags och möttes av en massa ballonger i taket! Så fint”, skrev Kenza om hotellet på sin blogg och fortsatte:

Från ena balkongen hade vi utsikt ner mot deras härliga pool, och öppnade vi dörrarna till den andra balkongen så var vi i princip i havet. Wow så fint.

Men när hon kom hem från Ystad berättade hon för sina läsare att resan var sponsrad – vilket inte framgått i några av hennes tidigare inlägg och bilder. Dagens Media skriver nu att totalt 14 personer har anmält Kenza till Konsumentverket för smygreklam.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Alla inlägg därifrån ser ut som vanliga semesterbilder, men inte förens hon kom hem avslöjade hon att det hela var ett samarbete”, ska en av följarna ha skrivit i sin anmälan.

“Detta har hon gjort medvetet för att lura läsare att tro att hon har betalat det själv och ger genuina ärliga rekommendationer”, ska en annan ha skrivit.

Nu i efterhand har Kenza märkt ut inläggen och bilderna som sponsrade.

FOTO: Ibl, Instagram

Annons