Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Kenzas ärliga inlägg – bryter tystnaden om sorgen

27 maj, 2018 
AvJohanna Bladh
Nu bryter Kenza tystnaden kring sorgen.
Annons

Bloggaren  Kenza Zouiten Subosic, 27, berättade i början av året att hennes pappa gått bort efter en tids sjukdom.

Efter det har hon endast vid ett fåtal tillfällen skrivit om sin pappa, bland annat på sin födelsedag då hon skrev ett långt inlägg om saknaden.

Sedan dess har det varit tyst om sorgen och hur hon går vidare efter det tuffa dödsfallet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men nu bryter hon tystnaden, och skriver öppenhjärtligt och ärligt om de tunga känslorna som hon tampas med. På sin blogg får läsarna följa med när Kenza uppdaterar från olika resor. Just nu befinner hon sig i staden Cascai, och trots en till synes idyllisk semester så kryper sorgen på.

I ett inlägg utvecklar Kenza känslorna, och berättar modigt om ögonblicket när tårarna kom.

“När Shiva och Klara var iväg och tog lite bilder så låg jag ensam och grät en skvätt. Pappa dök upp i tankarna och när han gör det så måste jag gå igenom hans sista dagar i livet, lördagen på sjukhuset när jag pussade honom på pannan men han inte längre var kvar, begravningen i Marocko osv osv osv.”, skriver hon i ett inlägg.

Annons

Hon skriver hur viktigt det är för henne att våga känna efter – trots den tunga sorgen.

“Jag måste bara göra det, gå igenom det och gråta och sedan lägga det åt sidan och fortsätta livet som vanligt. Det sker med större och större mellanrum men det är fortfarande lika jobbigt varje gång.”, skriver hon.

FOTO: Sella, Instagram

Annons