LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kenny Solomon i allvarlig snoppolycka på fortet: "Aaaah!"

17 aug, 2018 
AvAgnethe Alm
Kenny Solomons snoppolycka i Fångarna på fortet
Aj, aj, aj! Kenny Solomons gick kanske in aningen för hårt för att vinna tävlingen i Fångarna på fortet...
Annons

Att lagen kämpar tappert för att ta hem segern i TV4:s Fångarna på fortet går inte att ta miste på. Ibland leder kämparglöden till riktigt otäcka skador.

I veckans avsnitt ger Alcazar-stjärnan Tess Merkel Solomons, 48, man Kenny Solomons, 32, verkligen allt. Under en av tävlingarna inträffar en olycka som får konsekvenser för Kenny Solomons könsorgan…

Tävlingen går ut på att pumpa upp en stor ballong med en pump i trä som befinner sig i höfthöjd. Kenny Solomon och motståndaren Christian ”Kicken” Lundqvist, 47, pumpar ett handtag upp och ner, upp och ner. Men plötsligt kryper Kenny Solomons ihop av smärta och för handen mot sitt kön.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Aaaah, skriker han rakt ut när det händer.

Men lagkamraten Sean Banan, 33, hejar på och pushar Kenny Solomons att fortsätta pumpa.

– Det var vid ett tillfälle där korkade engelsmannen råkade klämma ihop sitt könsorgan och han fick ont och jag bara ”Skit i den, för banan och fosterland! Fortsätt pumpa!”. Och han fortsatte pumpa med en handikappad banan. Det är en riktig engelsman! säger Sean Banan i programmet.

Kenny Solomon själv beskriver känslan som obehaglig. I slow motion-klipp i programmet syns hans smärta klart och tydligt.

– Åh, det var inte så bra för mig. Men Sean säger att jag måste kämpa på, så såklart kämpar jag på, säger han i programmet.

Som tur är repar sig Kenny Solomon snabbt och ger sig an nästa tävling. Lagen kämpar in i det sista!

FOTO: IBL

Annons