Kenny Solomon hyllar sin fru: "Tessan är mitt liv”

Kärleksbubblan håller i sig för nygifta Kenny och Tess som ständigt hyllar varandra på sociala medier – Vi ska leva varje dag som om det vore Valentine's Day.

Alcazar-stjärnan Tess Merkel Solomons, 46, och brittiska fästmannen Kenny Solomons, 30, började året med att lova varandra evig trohet på en sandstrand i indiska Goa den 6 januari i år: “Vi gjorde det! Gifte mig i djungeln på en strand med min bästa vän och livspartner”, skrev Tess när hon efter bröllopet delade en bild på Instagram.

LÄS OCKSÅ: Alcazar-sångerskans romantiska strandbröllop

Parets kärlekshyllningar till varandra har fortsatt dyka upp på Instagram och i tisdags, när paret firade sin fjärde årsdag, postade Tess en bild från bröllopsdagen med följande text:

– Imorgon är det fyra år sedan jag såg dig för första gången. Nästa dag lämnade jag en lapp där det stod “Jag stack för att planera vårt bröllop. Om du har några ytterligare frågor, ring mig på detta nummer”. Jag tänkte att det var ett roligt skämt eftersom jag inte trodde jag skulle få se dig igen. Nu är du min man. Hur galet är inte det?

När Hänt träffar paret hemma i Stockholm en månad efter bröllopet lever de fortfarande kvar i kärleksbubblan:

– Vi är nygifta, berättar Kenny stolt och kastar sedan en kärleksfull blick på sin nyblivna fru.

Tess Merkel, Kenny Solomons QX-Galan 2017, Circus, Stockholm 2017-02-06 © Karin Törnblom / IBL

 

Livet som “Mr & Mrs Solomons” är en dröm som äntligen gått i uppfyllelse berättar de:

– Tessan är mitt liv, säger Kenny med stor förtjusning i rösten och fortsätter:

– Jag ska pussa henne för resten av mitt liv. Varje dag, varje morgon, varje kväll… Vi ska leva varje dag som om det vore Valentine’s Day.

Paret träffades för fyra år sedan och förlovade sig i England i samband med att de skulle hälsa på Kennys familj. Tess har sedan en tidigare relation barnen Neo, 13, och Minya, 9.

LÄS OCKSÅ: Kenny och Tess: ”Vi jobbar hårt på att skaffa barn”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!