LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ken Gacamugani avslöjar sanningen om Petra Malms beteende

16 okt, 2023 
Robinson 2023 är i full gång och säsongen har hunnit bjuda på dramatik och tårar.
Det som är lite extra denna säsong är att Petra Malm är tillbaka som programledare.
Nu kan deltagaren Ken Gacamugani berätta hur det är att jobba med Petra och även hur hon är bakom kulisserna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

30 sekunder under press med Ken GacamuganiBrand logo
30 sekunder under press med Ken Gacamugani

Den nya säsongen av Robinson är i full gång och deltagarna kämpar hårt för sin överlevnad på ön. I senaste örådet blev deltagaren Peder Karlsson utröstad då han fick flest röster. Men någon chock var det inte.

– Det var hundra procent väntat. Det var någon enstaka röst som jag blev förvånad över men annars hundra procent väntat. Det var ju inte så att de hade berättat för mig att jag skulle bli utröstad, men jag hade ju ändå någorlunda klart för mig att det skulle bli jag, sa Peder till Hänt.

Peder Karlsson om scenerna som tittarna inte fick se i Robinson

Under örådet fick tittarna se en diskussion där laget går hårt åt Peder. Men faktum är att tittarna inte fick se allt.

– Det var ju en debatt om hur hemsk jag var, den var längre i verkligheten än vad man fick se i avsnittet. För mig är det väldigt svårt att förstå människor som inte förstår ironi. Jag har jättesvårt att förstå att inte alla kan förstå det, men det kanske man måste inse, att vi är väldigt olika som personer.

Annons

Det är som är nytt för denna säsong är att Petra Malm är tillbaka som programledare. Förra säsongen var det Anders Lundin som styrde skutan på ön. Men nu har Petra återigen fått det ärofyllda uppdraget. Petra kör höstens säsong och Anders vårens.

Deltagaren om Petra Malms beteende: ”Hård och sträng”

Enligt TV4 ska Petra ha varit inställd från början på att endast göra en säsong för att inte bli borta från familjen för länge. Deltagarna och programledarna lär känna varandra väl under programmets gång. Då de filmar flera timmar dagligen och spenderar en hel del tid med varandra.

I en intervju med Hänt kan Ken Gacamugani från Lag nord uttrycka några ärliga ord om hur Petra egentligen är som programledare och det tittarna inte får se.

– Hon var hård och sträng men väldigt moderlig av sig, säger han.

Under tävlingarna var Petra någon som hejade på alla deltagare.

– Hon är en otrolig programledare och hon hejjade på oss innan alla spel, under och efteråt. Jag älskar Petra hon var så grym, säger han.

FOTO: TV4 PLAY

Annons