LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Robinson-Peder rasar efter deltagarnas beteende – scenerna TV4 mörkar

13 okt, 2023 
PETRA MALM, PEDER KARLSSON
I veckans öråd blev det Peder som tvingades lämna Robinson.
Nu berättar han om de bortklippta scenerna under örådet.
– Jag blev snarare irriterad och ville egentligen hugga tillbaka, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

30 sekunder under press med Ken GacamuganiBrand logo
30 sekunder under press med Ken Gacamugani

Den här veckan blev det lag syd som förlorade Robinson-tävlingen och behöver därmed gå till öråd. Man har alltid en sista chans att sitta säkert och det är genom att vinna immunitetstävlingen. Det blev Tove Dalsryd, 30, som kammade hem immunitetshalsbandet – detta efter starkt motstånd från Peder Karlsson, 48.

– Nära skjuter ingen hare, sa Peder i programmet.

En immunitet hade verkligen suttit fint för Peder, för i örådet på kvällen blev det han som fick flest röster och tvingades lämna tävlingen.

Peder om att röstas ut i örådet: ”Väntat”

Att det var han som fick flest röster är dock inget han var speciellt chockad över.

– Det var hundra procent väntat. Det var någon enstaka röst som jag blev förvånad över men annars hundra procent väntat. Det var ju inte så att de hade berättat för mig att jag skulle bli utröstad, men jag hade ju ändå någorlunda klart för mig att det skulle bli jag, säger Peder till Hänt.

Annons

Under örådet fick tittarna se en diskussion där laget går hårt åt Peder. Men faktum är att tittarna inte fick se allt.

– Det var ju en debatt om hur hemsk jag var, den var längre i verkligheten än vad man fick se i avsnittet. För mig är det väldigt svårt att förstå människor som inte förstår ironi. Jag har jättesvårt att förstå att inte alla kan förstå det, men det kanske man måste inse, att vi är väldigt olika som personer, säger Peder.

Diskussionen i örådet som klipptes bort: ”Lättkränkta människor”

Peder förklarar att diskussionen handlade om en situation där han hade skämtat, men skämtet gick inte hem hos gruppen.

– De drog upp något om att jag hade sagt att Ylwa hade varit med i Mästerkocken och då satt vi någon kväll och så skulle hon berätta vad hon lagat för mat. Då hade hon lagat någon gryta och då säger jag på hundra procent skämt "fan det där låter lite skitnödigt", förklarar Peder och fortsätter:

Annons

– Man säger ju så. Jag skrattade efteråt också, som jag tror är avväpnande. Jag tänkte att folk då förstår att jag skämtar.

Men det förstod de inte.

– Jag har ju jätteproblem med lättkränkta människor och det kanske är lätt att bli lättkränkt om man är runt mig för jag säger ju saker liksom. Så jag förstår ju att den här gruppen människor hade svårt för mig, det är inget jag går runt och är ledsen för.

Blev du ledsen av påhoppen?

– Jag blev snarare irriterad och ville egentligen hugga tillbaka. Men jag valde att inte göra det.

FOTO: TV4

Annons