LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kelly Gales okända löfte till Joel Kinnaman – nu avslöjar hon: ”För vårt förhållande”

20 jun, 2023 
Frida Eklöf
Kelly Gale och Joel Kinnaman
Kelly Gale och Joel Kinnaman har varit tillsammans i snart fyra år och är Hollywoodparet alla älskar.
Nu avslöjar Kelly sitt och Joels nyårslöfte till varandra.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joel Kinnamans och Kelly GaleBrand logo
Joel Kinnamans och Kelly Gale

Den svenska supermodellen Kelly Gale, fann kärleken i den världskända skådespelaren Joel Kinnaman, för snart fyra år sedan. Sedan dess har de hunnit med massor av saker, och i början av 2021 förlovade paret sig.

Hur fördes Joel och Kelly samman då? Det är tack vare deras intressen för vandring, äventyr och resor som de började träffas.

Kelly Gale om pausen från sociala medier

Som supermodell var Kelly van vid att bli bedömd utifrån hur hon såg ut, men i samband med att pandemin kom valde hon att byta yrke till skådespelerska. Något som skiljer sig markant från att vara modell då man som skådespelare måste vara öppen, visa mycket känslor och kunna visa dig sårbar.

Under den senaste tiden har Kelly även valt att ta en paus från sociala medier för att fokusera på sin mentala hälsa.

– Jag tror att sociala medier kan vara farligt. Jag ser det i andra och även med mig själv innan, att det påverkar en så mycket. Jag testade att "begränsa" nästan alla på Instagram, inget illa mot någon, utan det var något jag behövde göra för att må bra. Och jag insåg hur min hjärna blev mentalt klarare och all ångest har försvunnit, säger Kelly i en intervju med ELLE.

Kelly Gale avslöjar löftet till Joel Kinnaman – berättar om relationen

Att ta en paus från sociala medier och att börja med skådespeleri verkar ha varit en bra strategi för Kelly då det har gett henne en hel del insikter. Hon har även blivit mer intresserad av att gå i terapi. Då hon och Joel har en par-coach som de jobbar med.

Annons

– Jag fokuserar inte så mycket på mitt utseende längre eftersom mitt jobb bara handlade om utsidan och det spelade inte så stor roll hur insidan såg ut så, samtidigt som skådespeleriet är tvärtom, vilket gjort mig intresserad av att gå i terapi, säger Kelly och fortsätter:

– Jag och Joel har en par-coach som vi jobbar med. Vårt nyårslöfte för vårt förhållande är att lyckas med kommunikationen. Jag är helt enkelt mer fokuserad på allt på insidan. Jag mår väldigt bra av det.

FOTO: Karin Törnblom/TT, MEGA

Annons