joel kinnaman

Kelly Gales barnbesked – efter förlovningen med Joel Kinnaman

Kelly Gales barnbesked – efter förlovningen med Joel Kinnaman

Joel Kinnaman och hans kärlek, den svenska supermodellen Kelly Gale har varit förlovade i snart två år.
Nu kan Kelly komma med ett nytt barnbesked.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvist flirtiga ord till tidigare flingen Niclas Wahlgren
0:48

Efter reklamen: Carola Häggkvist flirtiga ord till tidigare flingen Niclas Wahlgren

(0:48)

Slå på ljud

Den kända skådespelaren Joel Kinnaman, 43, fann kärleken i den svenska supermodellen Kelly Gale, 27, för snart fyra år sedan. Sedan dess har de hunnit med flera milstolpar i relationen. I början av 2021 förlovade paret sig under en vandringsutflykt. Kelly har tidigare berättat att deras gemensamma intresse för vandring, äventyr och resor var det som förde dem samman.

Kelly Gale satsar på skådespelarkarriären – stödet från Joel Kinnaman

Kelly Gale har under de senaste åren satsat på en ny karriär. Hon har nämligen gått i fästmannens spår och tagit ett kliv in i skådespelarbranschen. Joel har varit hennes stöttepelare – som har lärt henne en hel del.

”Började skådespela via Zoom i början av pandemin och blev genast kär i skådespelarkonsten. Stort tack till min största supporter Joel Kinnaman som har lärt mig så mycket”, skrev hon på Instagram, efter att ha landat en roll i The Plane mot Gerard Butler.

Modellen har ofta frågestunder på sin Instagram där följarna frågar bland annat om hennes relation med Joel Kinnaman. Tidigare har Kelly fått frågan om vad som gör hennes relation med fästmannen så bra.

”Vi älskar varandra, vi har väldigt kul ihop och vi är superärliga, respektfulla och bara har en bra kommunikation.”

Kelly Gales nya barnbesked – efter förlovningen med Joel Kinnaman

Kelly har även pratat om relationen i Bianca Ingrossos talkshow BIANCA. Där berättade hon om kaoset bakom Joels frieri och varför hon egentligen inte ville gifta sig. När Joel gick ner på ett knä under resan till Hawaii – togs det inte emot bra till en början. Eftersom Kelly tidigare nämnt att hon inte var redo att gifta sig.

– Jag tänkte: ”Vad fan håller du på med”? Vi är extremt olika som personer, extremt olika. Ibland är det jättesvårt att förstå varandra, sa hon då.

Hon kunde även berätta varför inte bröllopet ägt rum än.

– Vi har inte haft vår stora dag, jag vill ha ett litet bröllop, han vill ha ett stort.

Nyligen hade Kelly en frågestund på Instagram igen – då hon fick frågan om paret har planer på att skaffa barn. Kelly förklarade då att hon gärna vill ha barn men inte inom snar framtid.

– Jag vill jättegärna ha barn men inte nu. I framtiden, sa hon då.

Screenshot Kelly Gale

Screenshot Kelly Gale Instastory

FOTO: Instagram, LISA O'CONNOR/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN