LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Caroline Kejbert talar ut om kroppsförändringen – efter graviditeterna

22 jul, 2023 
Johanna Talamo
Caroline Kejbert om kroppsförändringen
Caroline Kejbert fann kärleken i Joacim Rickling i dejtingprogrammet Bonde söker fru och paret har fått två barn ihop.
Nu delar Caroline med sig av kroppsförändringen under graviditeterna.
”Hade svårare att komma tillbaka”.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmammaBrand logo
Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmamma

Caroline Kejbert, 33 och Joacim Rickling, 32 träffades i den tolfte säsongen av succéprogrammet Bonde söker fru. Programmet går ut på att de medverkande ska hitta kärleken vilket Caroline och Joacim lyckligtvis gjorde i varandra.

Bonde söker fru-parets familjelycka

Sex år har passerat sedan kärleksparets medverkan och de har idag två döttrar tillsammans, Wilda som kom till världen 2019 och Molly som föddes under 2022.

Efter att snabbt ha blivit tittarfavoriter i Bonde söker fru startade Caroline och Joacim dessutom en Youtube-kanal tillsammans och därefter fick de sitt alldeles egna tv-program Bondeparet där tittarna fick följa renoveringen av Tuna Gård, där de i dagsläget bor.

I en intervju med tidningen Mama har Caroline tidigare delat med sig av tiden efter sin medverkan i programmet och under inspelningen av Bondeparet.

Kort efter inspelningen av Bonde söker fru så flyttade jag hem till Joacim. Det gick väldigt snabbt allting, och det kändes så rätt för oss båda. Sen började vi spela in ”Bondeparet”. Det var en tuff inspelning som satte kärleken på prov direkt, sade Caroline då och fortsatte.

Annons

– Vi renoverade Tuna gård, parallellt med att vi hade våra andra jobb. Joacim är spannmålsbonde och jag jobbade under den här tiden inom IT. Under inspelningen blev jag gravid.

I en tidigare intervju med Hänt beskrev Caroline också sina känslor för Joacim i sin roll som partner och förälder.

– Det är bara att vi är sådan jävla match, det är helt sjukt att vi fann varandra på det sättet faktiskt, sade Caroline då fortsatte:

– Men han är den mest givmilda och snällaste personen jag känner, världens bästa pappa också.

När det kommer till giftermål har Caroline Kejbert och Joacim Rickling dock bestämt sig för att avvakta, till Hänt har Caroline tidigare förklarat anledningen till beslutet.

– Nej men jag vet att vi båda känner lite såhär... Att barnen ska få bli lite äldre, man har någon liten vision om att de ska kunna gå med en i kyrkan och lite så. Sen så jag vet inte, vi pratar inte så himla mycket om det, men det kommer att ske, sade hon då.

Caroline Kejbert om kroppsförändringen under graviditeten

Caroline Kejbert delar frekvent med sig av glimtar ur familjelivet med Joacim och döttrarna. På sin Instagram kan man följa familjen och deras liv tillsammans.

Annons

I en frågestund på sin Instagram-story så berättade Caroline nyligen om kroppsförändringarna hon genomgick under graviditeten och hur kroppen påverkades av fysisk aktivitet.

”Jag tränade under hela graviditeten med Wilda och det hjälpte mig enormt mycket både under förlossningen och även efter då jag ville hitta tillbaka styrkan i kroppen.”

Caroline Kejbert fortsätter med att beskriva hur skillnaden såg ut när hon väntade Molly. Under sin andra graviditet var hon nämligen inte aktiv på samma sätt som hon varit under graviditeten med Wilma vilket påverkade kroppen.

”Med Molly tränade jag istället knappt något alls, var supertrött och sjuk till och från. Jag hade även svårare att komma tillbaka till min grundstyrka igen efter graviditeten.”

Caroline Kejbert delar därefter med sig av sina bästa tips för att inte tappa sin kroppsliga styrka och hur hon ser på matvanor under och efter graviditeten. Men hon betonar vikten av anpassning efter ens personliga förutsättningar.

Annons

”Så mitt största tips är att försöka hålla igång med lätta promenader och gravidanpassad träning. Det är ju bara om man kan såklart, och gör man det så är det – enligt mig – till stor hjälp när man vill hitta tillbaka till styrkan i kroppen igen. Kosten, där tänkte jag inte annorlunda mot hur jag gör idag. Kroppen behöver energi på ett annat sätt också när man precis fått en bebis så där tycker jag inte man ska vara för hård mot sig själv.”, skriver Caroline i en Instagram-story.

FOTO: TV4/Instagram

Annons