Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Katrin Zytomiserska försvarar beslutet med sonen: ”Pengar rullar in”

02 apr, 2019 
Lina Arvidsson
Katrin Zytomierska
Efter en ovanligt tung kväll som småbarnsmamma skulle Katrin Zytomierska lägga en slant under femårige sonen Rambos kudde då han tappat en tand. Men när det är ont om växel får man ta det som finns.
Annons

Katrin Zytomierska, 41, är inte bara entreprenör utan också trebarnsmamma. Med exet Bingo Rimér, 43, har hon sönerna Rambo, 5, och Ringo, 9. Hon har också tvåårige sonen Falke med exet Alexander Klingstedt, 39.

Som småbarnsmamma är livet inte alltid lätt och igår kväll tog barnen musten ur henne. I ett långt inlägg på Instagram berättar hon om händelserna.

En helvetes jävla skitkväll. Falke vägrade att somna han var så … jag vill skriva störd men jag fattar att vissa av er då uppfattar mig fel och ringer socialen så jag säger oresonlig. Han härmade mig när jag försökte natta honom jag höll på att bli galen. Till slut tog jag fram min telefon och sa: ”Gör vad du vill tills du somnar”. Svinsur var jag“, skriver Katrin Zytomierska och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Under hela tiden – 1,5 timme – kom Rambo in oavbrutet med sina gulliga små frågor. A men typ han kunde inte hitta hjärter fem i kortleken, toapappret var slut, var skulle han placera sin tand osv.

Annons

När barnen till slut hade somnat för kvällen återstod bara en sak: Rambo som tappat en tand skulle få en slant av tandfén – vilket fick bli en femhundralapp.

Ok ok jag avslutar kvällen med att lägga en femhunka under Rambos kudde. Asså helt på allvar give me som fucking slack jag har inget annat hemma och ligger det ingen peng för tanden kommer jag ha en så besviken femåring så det känns rimligare att få samtliga dagisföräldrar mot mig. Arga mejl, särskilda samtal Bring it on! Rambo får fem hundra spänn för sin tand“, skriver Katrin Zytomierska.

Hon fortsätter:

Mitt beslut att fatta känner jag. Och vet ni? Jag kan försvara det. Pengar rullar in det går bra nu…

Bingo vill också tappa tänder

Katrin Zytomierskas följare har dock inga problem med den generösa tandfén, tvärtom blir de sugna på att få ett besök själva.

Är du min tandfe också eller ..? För när jag tänker efter så har jag typ 4 för många“, skriver en följare.

Jag säger att tandfen var full“, svarar Katrin Zytomierska.

https://www.instagram.com/p/BvudyQ3gXfG/

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Annons