Artikeln innehåller reklamlänkar

Följarnas kritik efter Katrin Zytomierskas ord om familjebeslutet

Katrin Zytomierska möts av kritik efter orden

Katrin Zytomierska är tillbaka i Sverige efter en längre vistelse i Thailand. Efter ett inlägg på Instagram får hon kritik från sina följare.

Katrin Zytomierska, 41, har tillbringat delar av vintern i Thailand med familjen. På sociala medier har hon flitigt uppdaterat om hur hon haft det.

Vi har flyttat in i vårt hus. Och jag fattar inte hur vi någonsin ska kunna flytta härifrån”, skrev Katrin Zytomierska på Instagram den 13 januari.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Nu är Katrin Zytomierska och familjen tillbaka i kalla Sverige – och hon är inte nöjd över det. I ett inlägg på Instagram ger hon utlopp för sina känslor.

Det är skitkallt. Pappersarbete på ett kallt kontor“, skriver hon och fortsätter:

Det enda folk pratar om är hur mycket de vabbat i februari. Som att jag vill höra? Som att jag bryr mig. Kollade Leaving Neverland igår. Upplyftande. Inte särskilt. Har inte kollat tv en sekund sen förra året, nu är det det enda man kan göra när barnen somnat. Ligga i sängen och kolla tv. Kanske blir en livskris ändå.

Hon skriver också att hon längtar tillbaka till värmen i Thailand.

Fy fy fy. Vill inte sitta här. Vill se på när Deng leker med Falke vid poolen. Spela volleyboll med killarna. Dricka färskpressad vattenmelon. Äe det här går ju inte. Måste tänka om. Igen. The struggle is real“, skriver Karin Zytomierska.

Gör följarna upprörda

Katrins ord i Instagram-inlägget faller inte i god jord hos hennes följare. Många är kritiska till att hon klagar.

Men snälla kvinna … acceptera läget, tänk på det du har, gaska upp dig ..!

“”Orkar inte höra om hur mycket folk har vabbat i februari”. Tror du vi orkar höra ditt klagande på att du är hemma i Sverige igen och det är så kallt och tråkigt?!  Du har varit i Thailand i tre månader vi andra har tyvärr inte varit där. Ryck upp dig och var glad för att du varit i Thailand och fått lite energi!” skriver en annan av Katrins följare.

https://www.instagram.com/p/Bu_OHcugEJV/

Trots att Katrin Zytomierska får kritik av sina följare finns de också de som förstår henne och erbjuder stöd.

100% igenkänningsfaktor, men mars är en tuff månad, försöker påminna mig själv om det varje år. Snart kommer ljuset och värmen!” skriver en person.

LÄS MER: Katrin Z bryter tystnaden om ingreppen: ”Svinont”

LÄS MER: Katrin Z berättar sanningen om relationen med Bingo

FOTO: TT, Instagram

Senaste nytt