Katrin Zytomierskas nya uppoffring för barnen – vill utöka familjen

Katrin Zytomierska gör allt för sina barn.
I senaste avsnittet av Relationspodden berättar hon nu om nästa uppoffring hon är redo att göra för barnen.
– Tror de skulle må bra av det, säger hon.

Förutom att vara är en stark mediaperson och entreprenör är Katrin Zytomierska dessutom trebarnsmamma. Tillsammans med Bingo Rimér och hennes senaste kärlek Alexander Klingstedt har hon sönerna Ringo, Rambo och Falke och de som följer henne på sociala medier vet att hon går genom eld och vatten för sina barn.

I henne och Bingos gemensamma podcast Relationspodden berättar hon nu om nästa stora uppoffring hon är redo att göra för barnen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Katrin Zytomierskas beslut för barnen

Katrin har länge varit inne på att köpa en hund till barnen och i podden berättar hon för Bingo att hon nu är mer sugen än någonsin. Hennes personliga tränare Mikaela har nämligen en hund som hon pratat mycket om, och nu tror Katrin att hon kan ha hittat den perfekta rasen för just deras familj.

Doktor Mikael Sandström sätter ner foten – hyllas av tittarna efter starka orden

– Den här rasen heter då powderpuff och det visar sig ju då att det är en nakenhund och pudel som parar sig, berättar hon exalterat innan hon fortsätter:

– Jag måste ju sätta in mig sjukt noga om jag nu ska fatta det här beslutet att köpa en liten puff för barnen. Jag ska göra mer research. Jag ska kolla upp mer. Men Ringo säger att det allra viktigaste är att hunden ska kunna leka med en fotboll. Inte en liten boll utan en fotboll. Så jag måste göra mer research.

Men medan Katrin enbart ser det positiva är Bingo lite mer fundersam och undrar varför Katrin inte bara lånar en hund lite då och då. Han tvivlar nämligen på att hans söner kommer att vilja gå ut med hunden flera gånger per dag och anser därför att de borde testa ha en hund för att inse vad det innebär. Men där tycker Katrin annorlunda.

– Jag har lånat hundar och de tycker inte att det är lika roligt med en lånad hund. Och nej de går väl inte ut alla pass med den och jag fattar att det är en uppoffring från min sida, men jag känner bara att hela mitt liv går ut på att offra mig för mina barn så jag börjar bli mer och mer inställd på att jag kan göra den uppoffringen. Det är väl inte hela världen, säger hon innan hon avslutar diskussionen:

– Jag tror att de skulle må väldigt bra av en liten puff som puffar omkring här hemma och bara är gosig.

Plötsliga mötet med kronprinsessan

Och hennes nya intresse för hundar ledde henne till ett minst sagt unikt möte. När hon skulle fråga en kvinna på stan vilken ras hennes hund var upptäckte hon nämligen att hundägaren var kronprinssesan Victoria. I podden berättar hon om det spännande mötet.

– Hon är så jävla proffsig och svintrevlig. Och jävlar vad hon pratar, jag vill inte säga överlägset, utan förtroendeingivande. Hon har värsta råpondusen. Jag kände mig som en sån tönt. Men ja, en fantastisk aura. Helt underbar, säger hon om prinsessan.

LÄS OCKSÅ: Katrin Zytomierskas oro över uppfostran efter sonen Ringos ord

LÄS OCKSÅ: Katrin Zytomierskas hårda ord mot Steffo Törnquist corona-video