LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Katrin Zytomierska ryter ifrån mot sonens skola: ”Är det inte ditt jobb?”

24 nov, 2023 
Katrin Zytomierska
Katrin Zytomierska har skrivit ihop ett mejl till sonens skola.
Följarna visar sig inte vara helt överens om vad de tycker om texten som hon skrivit.
”Blir förvånad över att ni lärare inte klarar av att ha pli på era elever och ber oss föräldrar om hjälp. Jag ber inte om hjälp med att sköta mitt jobb”, skriver Katrin i mejlet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Julia Franzén och Bingo Rimér avslöjar – sanningen bakom distansförhållandetBrand logo
Julia Franzén och Bingo Rimér avslöjar – sanningen bakom distansförhållandet

Katrin Zytomierska, 46, har två barn tillsammans med fotografen Bingo Rimér, 48, – sönerna Ringo, 13, och Rambo, 9. Dessutom har hon sonen Falke, 5, med exet Alexander Klingstedt, 43.

Katrin och Bingo har delad vårdnad om sönerna och pusslar ständigt med att få ihop vardagen tillsammans. I sin podcast Relationspodden 2.0 berättar de ofta om händelser från privatlivet och en sak som är säker är att de två har en fin relation och samarbetar för att finnas där för sönerna.

Katrin Zytomierskas hårda mejl till sonens skola: ”Jag ber inte om hjälp med att sköta mitt jobb”

Katrin har nu skrivit ihop ett mejl till skolan som hon frågar sina följare om hon bör skicka.

”Varför klarar du inte av att säga åt honom på skarpen eller hitta åtgärder som får honom att sköta sig som du önskar? Är det inte ditt jobb?”, skriver Katrin och fortsätter:

Annons

”Du har härmed min fulla tillåtelse att ta till vilka metoder du vill för att få *** att bete sig som han förväntas i skolan. Ska naturligtvis prata med honom men blir förvånad över att ni lärare inte klarar av att ha pli på era elever och ber oss föräldrar om hjälp. Jag ber inte om hjälp med att sköta mitt jobb”.

Till Instagram storyn har Katrin gjort en omröstning där hon frågar följarna om de tycker hennes svar är rimligt. I skrivande stund är meningarna delade men ungefär hälften visar sig tycka Katrin har ett bra svar medan andra tycker att hon ska skärpa sig.

Bingo Rimér om bråken mellan Katrin och Julia Franzén

Att Katrin har starka åsikter råder inga tvivel kring. Tidigare har Bingo berättat om hur exet går ihop med hans nya flickvän Julia Franzén, 33. Vid tidpunkten förklarade Bingo att det helt klart kan bli något bråk här och där, även om de två vanligtvis funkar fint ihop.

”Absolut. Katrin och Julia är väldigt olika. Men samtidigt två väldigt starka kvinnor med starka åsikter och värderingar. Julia är nog lite mer diplomatisk och påläst på känslor och hur man hanterar dom. Katrin saknar ibland filter och kan säga saker rakt ut. Det kan vara väldigt skönt med en rak och ärlig dialog. Men ibland har det blivit fel.”, skrev då Bingo på sin Instagram.

FOTO: TT/Instagram

Annons