Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Katrin Z om relationen med Bingo: "Är ju underbart"

02 jun, 2018 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Katrin Zytomierska och Bingo Rimér separerade för tre år sedan. Nu avslöjar Katrin hur de lyckas hålla sams som ex.
Annons

Katrin Zytomierska, 40, har sönerna Ringo, 8, och Rambo, 4, med kändisfotografen Bingo Rimér, 42. Paret separerade 2015 efter sex år tillsammans.

Idag har paret bra kontakt och det finns inget agg mellan dem, menar Katrin. En av anledningarna är att de ser på barnuppfostran på samma sätt.

Förebildspodden pratar Katrin Zytomierska om att hon inte vill att barnen ska äta socker eller skräpmat. Hon får då frågan om Bingo Rimér tycker likadant.

– Absolut, han är ännu värre än jag. Vi är så jäkla överens. Det är ju underbart. Jag är så glad för att vi har precis samma syn på hur vi ska uppfostra våra barn, säger Katrin Zytomierska.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Paret har hållit sams för barnens skull, något som Katrin Zytomierska tycker är en förälders plikt.

– Man har inte rätt att skaffa barn och sedan utsätta barnen för något som påverkar barnens utveckling negativt. Ett barn ska aldrig behöva känna att mamma och pappa inte är vänner för det mår ett barn dåligt av. Så man får bita ihop och man får ta det för vad det är. Jag skaffade två barn med den här människan, nu får jag bara sköta det snyggt, säger hon.

Annons

Tidigare i år avslöjade Katrin Zytomierska, 40, att hon och pojkvännen Alexander Klingstedt, 37, hade gått skilda vägar. De hade då fått sonen Falke bara ett år tidigare.

Sedan separationen har Katrin Zytomierska bestämt sig för att fortsätta vara singel. Hon säger att hon är trött på att folk frågar när hon ska träffa någon ny.

– Låt mig vara. Jag går hos en psykolog en gång i veckan för att lära mig att leva med mig själv och faktiskt hitta lyckan i det. Varför ska jag leva tillsammans med en man som aldrig resulterar i någonting annat än tjafs och gnat? Ge det några år, sedan är det bara gnäll och tjafs och slentrian och bullshit, har Katrin Zytomierska sagt i Förebildspodden.

FOTO: IBL

Annons