Artikeln innehåller reklamlänkar

Katrin Z om relationen med Bingo: "Är ju underbart"

Katrin Zytomierska och Bingo Rimér separerade för tre år sedan. Nu avslöjar Katrin hur de lyckas hålla sams som ex.

Katrin Zytomierska, 40, har sönerna Ringo, 8, och Rambo, 4, med kändisfotografen Bingo Rimér, 42. Paret separerade 2015 efter sex år tillsammans.

Idag har paret bra kontakt och det finns inget agg mellan dem, menar Katrin. En av anledningarna är att de ser på barnuppfostran på samma sätt.

Förebildspodden pratar Katrin Zytomierska om att hon inte vill att barnen ska äta socker eller skräpmat. Hon får då frågan om Bingo Rimér tycker likadant.

Annons:
Här är sommarens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

– Absolut, han är ännu värre än jag. Vi är så jäkla överens. Det är ju underbart. Jag är så glad för att vi har precis samma syn på hur vi ska uppfostra våra barn, säger Katrin Zytomierska.

Paret har hållit sams för barnens skull, något som Katrin Zytomierska tycker är en förälders plikt.

– Man har inte rätt att skaffa barn och sedan utsätta barnen för något som påverkar barnens utveckling negativt. Ett barn ska aldrig behöva känna att mamma och pappa inte är vänner för det mår ett barn dåligt av. Så man får bita ihop och man får ta det för vad det är. Jag skaffade två barn med den här människan, nu får jag bara sköta det snyggt, säger hon.

Tidigare i år avslöjade Katrin Zytomierska, 40, att hon och pojkvännen Alexander Klingstedt, 37, hade gått skilda vägar. De hade då fått sonen Falke bara ett år tidigare.

Sedan separationen har Katrin Zytomierska bestämt sig för att fortsätta vara singel. Hon säger att hon är trött på att folk frågar när hon ska träffa någon ny.

– Låt mig vara. Jag går hos en psykolog en gång i veckan för att lära mig att leva med mig själv och faktiskt hitta lyckan i det. Varför ska jag leva tillsammans med en man som aldrig resulterar i någonting annat än tjafs och gnat? Ge det några år, sedan är det bara gnäll och tjafs och slentrian och bullshit, har Katrin Zytomierska sagt i Förebildspodden.

Katrin Zytomierska är känd för sin frispråkighet.

Katrin var tidigare tillsammans med fotografen Bingo Rimér som hon har två barn med...

...Sönerna Rambo och Ringo.

Med Alexander Klingstedt har hon sonen Falke. Katrin och Alexander gick skilda vägar i början av 2018 efter tre år ihop.

2007-2008 var Katrin gift med Alexander Schulman.

Hetast på Hänt TV: VIKTOR FRISK avslöjar sanningen om relationen till sin DANSPARTNER LINN

LÄS OCKSÅ: 3 månader efter uppbrottet – Katrin Zytomierska om kärlekslivet

LÄS OCKSÅ: Följarnas chock efter detaljen i Katrin Zytomierskas bild: ”Men gud”

FOTO: IBL

Senaste nytt