Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Följarnas chock efter detaljen i Katrin Zytomierskas bild: ”Men gud”

15 apr, 2018 
Katrin Zytomierska har delat en bild av sig själv som barn, och hon påpekar att hon där är lik sin äldsta son Ringo. Fansen är eniga med henne och anser att hon och Ringo är kopior.
Annons

För drygt ett år sedan blev Kartin Zytomierska, 40, trebarnsmamma när hon fick sonen Falke tillsammans med ex-pojkvännen Alexander Klingstedt, och sedan en tidigare relation med kändisfotografen Bingo Rimér, 42, har hon sönerna Ringo, 8, och Rambo, 5.

Nu har hon lagt ut en bild på sin Instagram som är tagen för många år sedan på henne och hennes syster. På bilden står de utanför sin pappas bil och håller hans då nya ”biltelefon” i handen. Men bilden fler budskap än att vara en återblick ur Katrins barndom – hon är nämligen slående lik en av sina söner.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Ser att Ringo är ganska lik mig. Throw back eller vad man säger”, skriver hon i bildtexten.

Och det visar sig att hon inte är den enda som tycker att hon är lik sin äldsta son Ringo. Bland kommentarerna till bilden är hennes följare eniga med henne.

”Men hjälp va lik Ringo är dig!!”, skriver en.

Annons

”Du och Ringo är ju kopior!”, skriver en annan.

”Oj så lika ni är , wow likheten är slående”, skriver ännu en.

”Ja men Guud vad lika ni är, du och Ringo! Häftigt”, skriver ytterligare en följare.

Någon som också verkar ha missat Katrins slående likhet med Ringo är Nova Rimér, 14, som är syster till både Ringo och Rambo som Katrin har tillsammans med Bingo, efter som att Bingo är Novas pappa.

”Men gud va lika”, skriver hon bland kommentarerna.

Nova och Katrin har fortfarande god kontakt, och ser sig som familj, trots att Bingo och Katrin inte är ett par idag.

Foto: IBL, Instagram

Annons