Katrin om kärleken: "Tänkte att Alex var mitt rebound”

Katrin om kärleken: "Tänkte att Alex var mitt rebound”

Idag har Katrin och nya kärleken Alex en nyfödd son ihop, men när de träffades hyste hon inte några större förhoppningar på ett förhållande.

Sommaren 2015 separerade mediemänniskorna Katrin Zytomierska, 39, och Bingo Rimér, 41, efter sex år ihop och två barn, sönerna Ringo och Rambo. Förhållandet hade länge varit stormigt, vilket de själva berättat om i deras poddcast “Relationspodden”. Men bara några månader senare hittade Katrin kärleken på nytt i Stureplansprofilen Alexander Klingstedt, och det var inte alls planerat berättar Katrin nu.

– När jag träffade Alex, då hade inte jag några planer på att bli ihop med honom. Jag tänkte verkligen att det var ett rebound, säger hon i “Relationspodden”.

I mars fick Alex och Katrin en son.

Ett rebound är ett övergångsförhållande som man kastar in sig i efter en långvarig relation för att man söker tröst.

Annons:
Slitet hår som lossar? Här är nya serumet som ger bättre hår

Bingo trodde som Katrin att det inte skulle bli något mellan henne och Alex.

– När jag såg hur snygg han var då tänkte jag direkt, det här kan ju bara vara ett rebound. Jag tänkte inte att han skulle bli ”daddy of the year”. Jag kände ju Alex, inte så att vi var nära vänner, men jag visste vem Alex var och vi har många gemensamma vänner, men när jag så honom på bild tänkte jag ”det är klart att Katrin vill ha en dundersnygg hunk”, men jag kunde aldrig tänka mig att den här hunken skulle vara en fantastisk extrapappa till Ringo eller Rambo och att de skulle avguda honom, säger Bingo i podden och Katrin håller med.

– Det trodde absolut inte jag heller. Jag trodde ”det här en rebound-kille” och sen går jag vidare och fortsätter med mitt liv.

Idag har Katrin och Alex en nyfödd son ihop.

https://www.instagram.com/p/BSgVTW8FkKK/?taken-by=katrinzytomierska&hl=en

LÄS OCKSÅ: Katrin avslöjar: Det skulle nästa barn med Bingo ha hetat

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN