Katrin har blivit mamma igen – och det blev en liten...

Katrin har blivit mamma igen – och det blev en liten...

Katrin Zytomierska och Alexander Klingstedt har äntligen blivit föräldrar. Under onsdagen såg bebisen dagens ljus efter ett kejsarsnitt, och det blev en liten...

Katrin Zytomierska, 39, kan nu titulera sig som trebarnsmamma. Redan på förhand visste hon och sambon Alexander Klingstedt, 36, att deras första gemensamma barn skulle födas under onsdagen på självaste Internationell kvinnodagen, då de hade kejsarsnitt inplanerat.

På morgonen uppdaterade Katrin sin Instagram med en sista bild på gravidmagen. Hon tackade för allt stöd och pepp hon fått, samtidigt som hon hintade om att nästa uppdatering skulle dröja.

“Jag vill minnas en rätt så obehaglig och smärtsam dag den första. Och om det dessutom skulle komma ut en flicka ur min mage så kommer jag vara i chock också”, skriver Katrin.

https://www.instagram.com/p/BRabDCIligk/?taken-by=katrinzytomierska

Dagen efter publicerade Katrin en bild på sin blogg med alla tre sönerna:

“Urgulligt möte med brorsorna. Nu har vi tre. Allt har gått sjukt bra, pojken är perfekt precis som sin pappa, jag mår larvigt bra. Går runt och har inte ont, inte ens en känning någonstans. Ett par alvedon är allt jag tagit hoppas att det fortsätter så”, skriver hon och fortsätter:”

“Nu undrar vi verkligen vad gossen ska heta. Just det han ammar, kissar, bajsar och är väldigt chill. Jag med. Fast jag ammar inte men äter som en häst. Nu tänkte vi kolla OJ Simpson hört att den ska vara bra. Livet är perfekt. De flesta hade fel och fyra smådamer också men jag är överlycklig över lillebror såklart. Alex är förtrollad.”

Orsaken till att Katrin Zytomierska gjorde kejsarsnitt denna gång var på grund av en dramatisk första förlossning.

“Alla ni som undrar varför jag snittas så är det för att det blev akut med Ringo efter 28 timmars kamp. Andra gången vågade jag inte chansa och tredje frågar de inte ens”, skriver hon.

Sedan tidigare har hon sönerna Ringo, 6, och Rambo, 3, tillsammans med exet Bingo Rimér. De två gick skilda vägar sommaren 2015. Katrin och Alexander visade upp sin kärlek för första gången för ett år sedan.

Stort grattis till den nya lilla familjemedlemmen önskar vi på Hänt!

LÄS OCKSÅ: Efter Ringo och Rambo – det ska Katrins nya bebis heta

LÄS OCKSÅ: Bingos fråga till Katrin – och hennes briljanta svar

LÄS OCKSÅ: Katrins varning efter dyra missen på sonens telefon

FOTO: Ibl, Instagram 

FRÅN FÖRSTASIDAN