ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Katia Mosally föll ihop – nu berättar hon om kollapsen

07 aug, 2023 
Angelica Hedlund
Frida Eklöf
KATIA MOSALLYBB
Idol-profilen Katia Mosally är på plats i Los Angeles igen och njuter av varma sommardagar.
Men plötsligt föll hon ihop. Nu berättar hon för Hänt vad som hände.
”Plötsliga blodtrycksfall”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför lämnar Katia Mosally Sverige: ”Paus”Brand logo
Därför lämnar Katia Mosally Sverige: ”Paus”

Det är två år sedan som Katia Mosally, 36, gjorde entré som jurymedlem i Idol. Sedan dess har hon gjort succé och tittarna fullkomligt älskar hennes charmiga personlighet och speciellt hennes talang för att peka ut blivande pop-stjärnor.

Att Katia är omtyckt bland tv-tittarna är något som är säkert, speciellt eftersom hon är nominerad till "Årets tv-personlighet" i Kristallen 2023. Även Idol är nominerat till kategorin "Tittarnas favoritprogram". Även programledaren Pär Lernström, 42, är nominerad till "Årets programledare".

”Han ÄR Sveriges bästa programledare med så mycket hjärta, och han förtjänar att få recognition för det”, skriver Katia på Instagram och syftar på att hon verkligen hoppas att Pär tar hem priset i år.

Annons

Katia Mosally om kollapsen: ”Blodtrycksfall”

Katia bor sedan flera år tillbaka i Los Angeles men åker hem till Sverige när Idol ska spelas in. I skrivande stund är hon tillbaka i staden och njuter av den varma sommaren, men då hände något otäckt. Katia föll ihop och svimmade.

I ett meddelande till Hänt berättar hon vad som egentligen händer.

”Jag mår bara bra nu, tack! Det är bara plötsliga blodtrycksfall som jag får ibland. Har varit lite dålig på att dricka vatten och har varit i solen lite för mycket, så det hjälpte inte precis, men allt är super nu! Har svimmat innan så det är inget som skrämmer mig, det är alltså inget dramatiskt”, skriver hon.

Förändringarna i Idol 2023 – artisterna coachar

Snart drar höstens Idol-säsong igång igen och i våras gick Idol-turnén av stapeln. Däremot är det en hel del som är nytt för i år!

Ett gäng svenska artister kommer nämligen att medverka i programmet; med uppdrag att coacha de tävlande. Det är artisterna Hanna Ferm, Chris Kläfford, Pa Modou Badjie och Maxida Märak som kommer vara coacherna, skrev TV4 i ett pressmeddelande.

Chris Kläfford och Hanna Ferm kommer att vara med på audition i Stockholm respektive Göteborg. Pa Modou Badjie från Panetoz kommer vara på plats i Malmö och Maxida Märak i Luleå.

FOTO: Robert Eklund/TT, Karin Törnblom/TT

Annons