LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Filip Stiller Borowicz om kärlekslivet – har landat i att vara singel

07 aug, 2023 
Moa Risberg
Filip Stiller öppnar upp om Kärlekslivet.
Filip Stiller Borowicz är ett bekant ansikte och har setts i flera program på TV4.
I en intervju med Hänt berättar Filip om kärlekslivet och hur han landat i att va singel.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Pihlblad om nya upplägget av Nyhetsmorgon: "Fantastiskt"Brand logo
Anders Pihlblad om nya upplägget av Nyhetsmorgon: "Fantastiskt"

TV4-profilen Filip Stiller Borowicz, 41, syns ofta i tv-rutan, både när han agerar nyhetsankare på kanalen men även i programmet Efter fem som sänds på eftermiddagarna.

Filip Stiller Borowicz om kärlekslivet

Filip börjar jobba väldigt tidiga morgnar när han sänder nyheterna på morgonen och när han sänder programmet Efter fem blir det även då flera timmar i studion.

Men hur står det till med kärlekslivet? Såhär säger Filip till Hänt:

– Jag är singel fortfarande. Även om jag gärna skulle hitta någon att vara tillsammans med känner jag ingen stress att det måste ske nu, eller att jag måste vara ihop med någon för sakens skull.

Han tillägger:

– Händer det så händer det, men jag vill inte tvinga fram något utan att det känns rätt, säger han.

Livet som singel har förändrats

Filip har varit singel sedan 2019 då det tog slut mellan Filip och hans dåvarande kille som han blev tillsammans med under 2013.

Annons

Efter den flera år långa relationen trodde Filip livet som singel skulle kännas ungefär som före det senaste förhållandet, något som han snabbt insåg inte stämde.

– Men nu har jag landat i att jag är okej med att vara singel, till skillnad från när jag just hade kommit ut ur mitt förhållande. Jag har samtidigt lärt mig fördelarna med att vara i ett par, och att det viktigaste är att hitta någon som är rätt.

”Jag har varit på några dejter men det har inte lett till något mer långvarigt”

– Om jag hittar någon som jag gillar och är lite intresserad av så går jag på dejt. Jag har varit på några dejter men det har inte lett till något mer långvarigt, säger Filip.

TV4-profilen berättar även vilka egenskaper han söker i sin framtida partner när han dejtar.

– Det viktigaste är att man känner sig trygg, att man har kul ihop och att man berikar varandra. Att man tycker att personen är rolig, ödmjuk, och att det finns en fysisk attraktion. Men det sistnämnda är lite svårt att förklara, det bara händer, säger Filip.

FOTO: TV4

Annons