LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kärlekslycka för Bengt Frithiofsson: "Vi har befunnit oss på andra breddgrader"

02 nov, 2015 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Kärleken frodas för vinkonnässören. Bengt Frithiofsson och hans Ann-Marie njuter av livet.
Annons

Bengt Frithiofsson, 76, är onekligen en man som älskar mat, vin och livet självt. När vi träffar den fryntlige TV4-profilen på galapremiären av filmen Tjuvheder i Stockholm kommer han i sällskap av sin käresta Ann-Marie Nygren och berättar varför paret ser så lyckligt belåtna ut.

– Ni kanske inte har sett oss på ett tag för att vi har befunnit oss på andra breddgrader. Skåne bland annat. Det går bra med kärleken, säger Bengt Frithiofsson uppsluppet till Hänt.

Bengt Frithiofsson och kärleken Ann-Marie Nygren älskar att leva livet. Foto: Stella Pictures
Bengt Frithiofsson och kärleken Ann-Marie Nygren älskar att leva livet. Foto: Stella Pictures

Det var för ett och ett halvt år sedan som Bengt Frithiofsson och Ann-Marie Nygren tuttades ihop på en “blind date” av gemensamma vänner som tyckte att de skulle passa ihop.

Då hade vinkonnässören varit änkeman sedan sommaren 2013 då älskade hustrun Yvonne, mamma till gemensamma dottern Charlotte, 23, stilla somnade in i sviterna av bukspottkörtelcancer 56 år gammal. Sedan sitt första äktenskap har tv-profilen även barnen Cecilia, 48, och Jens, 46.

– Ja alltså, jag kan inte vara ensam. Och jag vet att Yvonne ville att jag skulle ha en ny kvinna. Men jag kommer aldrig någonsin att hitta en kvinna som Yvonne. Det får man acceptera.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons